BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Sigara Demek Kimyasal Atık Deposu Demek

16
Sep

Elektronik sigara normal sigara gibi 4000 küsur kimyasal madde içermez. Sırf bu gerçek bile insanı sigarayı bırakmaya teşvik edebilmekte, elektronik sigara ile sigarayı bırakmak mümkün olabilmektedir. E-sigara katran ve karbonmonoksit de içermediği için normal sigaraya göre çok daha sağlıklıdır. Herkesin malumu elektronik sigara kullanmak para da kurtarıyor, o yüzden bakış açınız ne olursa olsun elektronik sigara kadar başarılı bir sigara bırakma yöntemi bulamazsınız – hem fiziksel hem parasal!

NORMAL SİGARA LAĞIM GAZI İÇERİYOR

Elektronik sigara için söylenebilecek iyi şeylerden bir tanesi de metan (lağım gazı) içermemesidir. Elektronik sigara ile sadece buhar, aroma ve istenildiği takdirde nikotin alırsınız. Esigara normal sigara gibi propan gazı içermez. Elektronik sigara likiti buharında sigara dumanında bulunan aseton da yoktur. Elektronik sigara likiti buhar olarak normal sigara dumanından kat be kat sağlıklıdır.

Katran normal sigarada bulunan ve bilinen en etkili kanserojen maddelerden biridir. Elektronik sigara katran içermez! Karbonmonoksit de normal sigara dumanında yüklüce bulunan, çok güçlü bir kanserojen maddedir. Elektronik sigara karbonmonoksit de içermez! E-sigara normal sigaraya göre tartışılmaz öndedir çünkü elektronik sigara normal sigarayla kıyaslandığında görülüyor ki toksik maddeler olarak olsun, parasal açıdan olsun her şekilde elektronik sigara daha üstün.

SAĞLIK TEKNOLOJİSİNDE DEVRİM

Herşeyin başı sağlık demişler. Elektronik sigara ile bu atasözünü doğru çıkarıyoruz çünkü sağlıklı olmazsak hayattan nasıl keyif alacağız? Elektronik sigara ile sigarayı bırakmak insanın hayatında yepyeni, çok daha sağlıklı bir sayfa açar. Esigara çevrenizdekilere pasif içicilik yaratmadığı için sevdiklerinizi riske sokmaz. Elektronik sigara keyfi yaparken suçluluk duygusu yaşamazsınız.

Elektronik sigara ortaya çıkmadan önce sigarayı bırakmak için olmadık yöntemler denenirdi. Bazıları direkt irade gücüyle sigarayı bırakmaya çalışırdı ama elektronik sigara artık sigarayı bırakmak gerçekten çocuk oyuncağı oldu. Elektronik sigara hem nikotin ihtiyacınızı karşılıyor hem de el alışkanlığınız için faydalı. Fiziksel ve psikolojik tarafları bu kadar üstün olan elektronik sigara elbette diğer nikotin yerine koyma yöntemlerinden daha başarılı olacaktır. E-sigara sağlık teknolojisinde gerçek bir devrimdir.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.