BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Sigara En İyi Elektronik Sigara İle Bırakılır

30
Oct

Uyandım, kahve ve elektronik sigara ile güne başladım ve elektronik sigara ile sigarayı bırakmış olduğum için tekrar tekrar şükrettim. Rüyamda nedense akciğer kanseri olmuş birisini gördüm ve elektronik sigara kullanıyor olmam rüyamda bile çok harika duyguydu! Nasıl olmasın ki? Elektronik sigara ile kanser riskini yok ettim, elektronik sigara ile çok daha sağlıklı yaşıyorum…elektronik sigara bana hayatımı geri verdi desem yeridir.

KİŞİSEL TECRÜBEM

Eskiden sıkı bir yürüyüş sonrasında bile nefes nefese kalırken şimdi kat kat merdiven çıkıyorum bana mısın demiyor. Elektronik sigara içmeye başladığım 3 sene öncesinden bugüne kadar elde ettiklerimi sizinle madde madde paylaşmak isterim:

1. Elektronik sigara ile akciğerlerim tertemiz oldu.

2. E-sigara kullandığım için leş gibi sigara kokmaz oldum.

3. Elektronik sigara ile sigarayı bıraktığımda kilo almadım.

4. E-sigara ile 3 senede takriben 20 bin TL kurtardım.

5. Elektronik sigara ile yangın riskini yok ettim (elektronik sigara için ateşe gerek yoktur).

6. Esigara ile derim bayağı bir sağlıklı görünür oldu.

7. Elektronik sigara beni ilgi odağı yaptı.

8. Elektronik sigara ile pasif içiciliğe yol açmaz oldum.

HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK

Elektronik sigara yararlarını böyle liste halinde açınca ne kadar da etkileyici oluyor değil mi? Elektronik sigara ile 3 senede kurtardığım 20,000 TL ile Arnavutköy’den arsa alınırdı (ama o fırsatı kaçırdım açıkçası). Sağlık deseniz elektronik sigara zaten sağlık açısından 1 numara. Yeme de yanında yat derler ya? Elektronik sigara aynen böyle – bu kadar iyi yani.

Tek beceremediğim şey 0 mg nikotin içeren e-sigara likitlerine geçiş yapamamak olmuştur. Geldiğim noktada aşağı yukarı 3-4 mg/ml nikotin seviyesinde karışımlar içiyorum ve bir türlü bünyeye 0 mg/ml’lik likiti kabul ettiremedim ama sağlık olsun diyorum, varsın 0 mg’lık likite geçemeyeyim. Elektronik sigara ile sigarayı bırakmış olmak bana yetiyor da artıyor bile. Peki ya siz? Hiç e-sigara denediniz mi? Elektronik sigara ile sigarayı sinirlenmeden, kilo almadan bırakabileceğinizi biliyor musunuz? Sigara bırakma haplarının kalp krizi ve intihar riski taşıdığını biliyorsunuz değil mi? Gelin hayatınızı daha fazla riske sokmadan elektronik sigara ile tanışın – kesinlikle pişman olmayacaksınız!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.