BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Fiyatları Nasıl Değerlendirilmelidir?

25
Jun
‘Ucuz’ Elektronik Sigara Fiyatları

Merhabalar, bugünkü yazımızda elektronik sigara fiyatlarını incelemek, elektronik sigara fiyatlarını hangi çerçevede değerlendirmek gerektiğine bakacağız. E-sigara var esigara var; elektronik sigara aldığımızda sadece e-sigara almıyoruz, elektronik sigarayla beraber satış öncesi ve sonrası müşteri hizmetleri, güven duygusu ve kaliteye yatırım yapıyoruz.

Bugün piyasada çok ucuza elektronik sigara satın almak mümkün. Aynı şekilde sudan ucuz elektronik sigara likitleri ve elektronik sigara yedek parçaları da bulunmaktadır. İşin kötü tarafı bu e-sigaraların neredeyse hiçbiri düzgün çalışmamakta, satın alan kişiye keyif vermekten çok zul olmaktadır. Şansınız yaver gider ve elektronik sigaranızı satın aldığınız firma ürünü gönderirse önce bozuk çıkmaması için dua etmek gerekmektedir. Şaka gibi ama maalesef gerçek – Google’da elektronik sigaram bozuk çıktı diye arayınca çıkan sonuçlar oldukça korkutucudur.

Diyelim ki şansınız devam ediyor ve gelen elektronik sigara sağlam çıkıyor. Bu sefer de pilin şarj tutmaması ve buharlaştırıcının düzgün çalışmaması gibi çeşitli olası sorunlar yaşayanlar çok uzak ihtimaller değildir. Tabii gelen elektronik sigara takımının eksiksiz geldiğini varsayıyoruz çünkü bu durum esigara piyasasında büyük ve apayrı bir sorun teşkil etmektedir. Tahtaya vuralım, şansınız hiç bitmiyor ve esigaranız her açıdan mükemmel çıkıyor – bu sefer aldığınız elektronik sigara likiti iyi buhar çıkarıyor mu ona bakacaksınız. Bununla da kalmıyor, elektronik sigara likitiniz buharlaşınca verdiği tat ve boğazınızda yarattığı tatmin hissi de sizi %100 mutlu ediyor mu ona bakacaksınız. Tabii ucuz malzeme ve işçilikle üretilen bir e-sigaranın ömrü her zaman az olacaktır; bu yüzden devamlı cebinizden para çıkacak, “keşke daha kaliteli bir elektronik sigara alsaydım” diyeceksiniz ama iş işten geçmiş olacak. Zaten bu yazıyı sizi böyle bir pişmanlıktan kurtarmak için kaleme alıyoruz.

‘Pahalı’ Elektronik Sigara Fiyatları

Şu noktaya kadar hala okuyorsanız eminiz ki içiniz kararmış, e-sigaraya tövbe etmişsinizdir ama inanın yukarıda bahsettiğimiz e-sigara risklerini bir kalemde yok edebilirsiniz. Şimdi yazımızı ucuz-pahalı fiyat olgusuna bağlayarak neden “pahalı” denilen ama aslında “doğru” denmesi gereken elektronik sigara fiyatlarını tercih etmeniz gerektiğini özetlemek istiyoruz.

Gerçek olamayacak kadar düşük fiyatlarda esigara ve e-sigara likiti almak yerine sağlığınıza yaptığınız yatırımı biraz arttırarak Ovale elektronik sigara almak size en üstün kaliteyi garanti eder. Satış öncesi ve sonrasında her zaman canlı chat, telefon ve eposta üzerinden müşteri hizmeti imkanı verir. Ovale ürünleri uzun bir zaman en üst düzeyde performans sunar. Herşeyden önemlisi Ovale elektronik sigara ve elektronik sigara likiti size huzur verir.

Kıssadan hisse: 3 veren cefada, 5 veren sefada.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.