BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Sigara Yerine

4
Feb

Her tiryakinin sorduğu bir soru vardır: Sigara yerine ne kullanabilirim? Sigara yerine geçebilecek, sigaraya alternatif olabilecek bir tek ürün vardır, o da elektronik sigara. Bir sigara simülatörü olan elektronik sigara, elektronik sigara likitinin buharlaşması prensibiyle çalışan bir sigara bıraktırma teknolojisidir. Elektronik sigara teknolojisi yalnızca Türkiye’de değil, tüm dünyada giderek yaygınlaşmaktadır çünkü sigara yerine geçer. Kullanımı kolay ve ucuzdur. Elektronik sigara, sigara bırakma sürecinde o kadar yararlıdır ki avantajları saymakla bitmez.

Sigaranın Yerine

Sigara yerine ne olabilir diyorsanız kesinlikle elektronik sigara denemelisiniz çünkü elektronik sigara ile sigarayı bırakmak diğer sigara bırakma yöntemleri ile kıyaslandığında aralarında farkın ciddi boyutlarda olduğu net bir biçimde görülmektedir. Bu gerçeği gözardı etmemenizi öneririz. Keşke sigara bırakma hattı işe yarasa, keşke sigara bırakma hapı insanda intiharla ilgili düşünceler uyandırmasa ama ne yazık ki sigara yerine kullanılabilecek ürünlerin çoğu ya işe yaramıyor, ne da insan sağlığı için büyük risk teşkil ediyor.

Nikotin sakızı olsun terapi olsun, sigara bırakma sürecinde bu gibi ürünler ve hizmetlerden faydalanmak küçük bir avantaj yaratır, ama dediğimiz gibi, bu avantaj küçüktür. Sigarayı bırakmak için sigara yerine kullanılabilecek en etkili alternatif elektronik sigara teknolojisidir. Sigara yerine elektronik sigara kullanarak sigara krizi önlenmektedir (elektronik sigara likitleri nikotinsiz likit ve nikotinli likit olmak üzere ikiye ayrılır). Yani sigara yerine kullandığınız elektronik sigara ile nikotinli likit kullanarak nikotin eksikliğinden kaynaklanan sigara krizi önlenebilir.

Sigara Alternatifi

Sigara yerine elektronik sigara kullanımı sadece sigara krizi açısında avantaj sağlamaz. Aynı zamanda senelerce sigara içmenin oluşturduğu el alışkanlığı şartlanmasını da tatmin eder. Bu gerçekten çok önemlidir çünkü sözde sigara yerine geçen hiçbir sigara bırakma ürünü elektronik sigara gibi kapsamlı bir çözüm sunmaz. Aslında en iyisi hiçbir şey kullanmamak ama bunu herkes beceremiyor. Bu yazımızı okuyanların birçoğu eminiz ki bir noktada sadece irade gücü ile sigarayı bırakmaya çalışmıştır ama insanın elinde sigara yerine geçebilecek bir opsiyon bulunmadığında başarı şansı ister istemez düşüyor.

Bir sigara bırakma ürünü sigara yerine alternatif olacaksa %100 randıman vermelidir.Ve bu yalnıza performans açısından da değildir; sigara yerine geçecek her ne ise fiyat açısından da başarılı olmalıdır. Sigara bırakma ve fiyatlandırma beraber ele alındığında en iyi seçenek elektronik sigara, orası kesin. Eğri oturalım, doğru konuşalım; elektronik sigara herkes için en iyi sigara bırakma yöntemi olmayabilir ama sigara yerine elektronik sigara kullananların çoğu sigarayı bırakma konusunda başarı sağlıyor. Hem de temelli olarak sigarayı bırakıyorlar. Sigara yerine ne kullanırsanız kullanın, amaç sigarayı temelli bırakmak olmalıdır. Sigara yerine ne kullanabilirim diyorsanız elektronik sigara denemeden nihai bir karar vermeyin, pişman olabilirsiniz.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.