BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Parça Sayısının Tecrübeyle Doğru Orantısı

24
Jun

E-Sigara Parça Sayısı Neden Önemlidir?

Hani “Koşmadan yürümeyi öğrenmek gerekir” diye bir söz vardır? Elektronik sigara için de aynı mantık geçerlidir. Elektronik sigara dünyasına adım atan herkese en basit e-sigara modeliyle başlamalarını öneririz çünkü komplike modeller esigarayla yeni tanışanlar için yarardan çok zarar vermektedir.

Peki neden acaba? Yeni başlayanlara neden minimal elektronik sigara modellerini tavsiye ediyoruz dersiniz? Aslında sebebi açık: Sonuçta esigara da teknolojik bir ürün ve kullanmasını adamakıllı öğrenmek zaman istiyor. Elektronik sigara olsun elektronik sigara likiti olsun bunları sorunsuz kullanabilmek için hep tecrübe gerekiyor. Kişinin deneyimi arttıkça daha çok parçaları olan e-sigaraları doğru kullanabilmesi mümkün oluyor. Esigara likitini de aynı kapsamda değerlendirebiliriz. Doğrudan en karışık modellerle başlayınca parçalar tam oturmayabiliyor ve elektronik sigara likiti sızdırması yaşanabiliyor.

Kullanılan elektronik sigaradaki parça sayısının kullanıcının deneyim miktarına oranladığımız bu mantığı görsele döktüğümüzde şöyle bir grafik çıkıyor:

Yazımıza başlarken kullandığımız “…komplike modeller esigarayla yeni tanışanlar için yarardan çok zarar vermektedir.” ifadesi de bu noktada devreye girmektedir. Fazla parçalı modellerle başlayıp problem yaşayanlar elektronik sigaradan soğumaktadır. Halbuki insan bilgilendirilse hem doğru e-sigara seçimi yapabilir, hem de esigarasını düzgün kullanarak rahatça sigarayı bırakabilir.

Elektronik Sigaraya Yeniyseniz: eGo-T ya da elips!

Elektronik sigara olarak Ovale’den örnek verelim: biz her zaman yeni başlayacaklar için eGo-T ya da elips modelimizi öneririz çünkü bu iki modelimiz dünyada kalitesi kanıtlanmış birer e-sigara modelidir, hem de kullanımları diğer modellerimize göre çok daha kolaydır. Aşağıda görüldüğü gibi eGo-T’de yalnızca üç parça bulunmaktadır, bu yüzden elektronik sigara ile ilk tanışanlar için gerçekten biçilmiş kaftandır.

Buharlaştırıcı, pilden gelen enerji ile kartuştaki elektronik sigara likitini buhara çevirir. Ve bitti! Komplike e-sigara modellerinde olduğu gibi değiştirilebilir buharlaştırıcı sistemleri ve ayarlanabilir voltaj seviyesi gibi potansiyel sorun oluşturabilecek faktörler olmadığı için e-sigara dünyasına yeni giren kişiler için problem yaşanmaz, aksine adam gibi keyif yaşanır.

Ovale – sağlık ve keyif burada!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
  • Korkut Hasyerlik
    Gecenin bi saati oturduk kız arkadaşımla elektronik sigara yorumu yapıyoruz – hayra mı yorsak bunu biz de anlamadık ki? Biz ikimizde elektronik sigara olarak sizin ego-T modelini kullanıyoruz ve çok memnumnuz.
  • Hakkı İdris Kundakçıoğlu
    Çok doğru bir tespitte bulunmuşsunuz. Elektronik sigara yeni kullanacaklar mutlaka az parçalı modelleri tercih etmeli yoksa insanın şefki kırılabiliyor.
  • Korhan Yağızman
    Aynı hataya ben düştüm zamanında. Elektronik sigara kullanmaya en karışık modelle başladım ama o kadar uğraştırdı ki illallah yani.
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.