BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara İle Sigara Öksürüğü Biter

25
Oct

Günaydınlar efendim; bir haftanın daha sonuna geldik ve bu haftayı elektronik sigara ve sigara öksürüğü arasındaki bağlantı hakkında yazarak kapatmak iyi olur diye düşünüyorum çünkü kış iyice kendini hissettirmeye başladı ve etraf bir anda kön kön öksüren insanlarla doldu. Elektronik sigara kullanan insanlarda sigara öksürüğü sıfıra iner desem yeridir çünkü elektronik sigara, sigaranın neden olduğu hastalıklar açısından değerlendirilince çok daha sağlıklıdır; elektronik sigara akciğer kanseri açısından yine normal sigaraya göre çok daha sağlıklıdır. Hatırlıyorum, ben 3 ay kadar elektronik sigara kullandıktan sonra sigara öksürüğü olayı ortadan kalkmıştı.

SİGARA ÖKSÜRÜĞÜ

Sigara öksürüğü malum – akciğer devamlı isyan eder, isyan ettikte öksürülür. Esigara ise tam tersi, bu isyanı bastırır. Elektronik sigara ve elektronik sigara likiti kullanarak akciğer kanseri riski de azalır, sigara öksürüğü de son bulur. Sigara öksürüğü ve balgam gibi iğrençliklerin ortadan kalkması elektronik sigara ve elektronik sigara likiti ile mümkündür.

Elektronik sigara ile sigarayı bırakmak zaten çocuk oyuncağı. Elektronik sigara finansal açıdan da normal sigaraya göre kat kat üstün. Hep dediğimiz gibi, e-sigara ile hayatınıza resmen yeni bir sayfa açarsınız. Sağlık, para ve statü alanlarında ileriye gitmeyi kim istemez ki? Ve işte; elektronik sigara ve elektronik sigara likitleri ile tüm bunlara sahip olmak elinizde!

SİGARA ÖKSÜRÜĞÜ NASIL GEÇER?

Bitkisel çaylar faydalı olabilir ama bu soruyu sigara açısından soruyorsak sigara öksürüğü elektronik sigara ve e-sigara likiti kullanarak geçirilebilir derim. Nasıl demeyeyim ki? Hem kendi elektronik sigara tecrübemden, hem çevremdekilerin elektronik sigara tecrübelerinden biliyorum ki 3-4 ay elektronik sigara kullanmak sağlığımıza birçok açıdan iyi geliyor ve bunlardan biri de sigara öksürüğü.

Elektronik sigara, sigara katranı ve karbonmonoksit (CO) gibi kanserojen maddeler içermediğinden ciğerleriniz rahat eder. Esigara, normal sigaradaki 4,000 küsur kimyasal maddeyi içermediği için ciğerleriniz bayram eder. Elektronik sigara normal sigaradan bu kadar üstünken günümüzde artık sigara içmek gereksizdir aslında. Elektronik sigara, sigara öksürüğü gibi kronik akciğer sorunlarını bile ortadan kaldırabildiğine göre sizde de e-sigara ile tanışmanın vakti gelmedi mi? Ovale Türkiye olarak sigarayı bırakmanız için her zaman yanınızdayız.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.