BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Yepyeni Likitlerle Tanışmaya Hazır Mısınız?

10
Oct

Deneme yazılarımıza kısa bir süreliğine ara vererek size yepyeni elektronik sigara likitleri tanıtmak istiyoruz. Ovale elektronik sigara likitleri bildiğiniz gibi oldukça geniş bir grup ve Ovale’nin en iyi elektronik sigara likiti olan Black Old’dan tutun, bazılarının en nitelikli esigara likiti olarak gördüğü Gurme Konyak (Elips) likitine kadar çeşit çeşit lezzette elektronik sigara likiti bulunmaktadır. Zaten elektronik sigara likiti adam gibi olmazsa elektronik sigara çöpe atılsa da olur – inek değiliz ki saman gibi e-sigara likiti kullanalım!

ESSENTİAL VE ENERGY

Essential elektronik sigara likiti sanki Türkiye için özel olarak düşünülmüş ve üretilmiş bir elektronik sigara likiti desek yeridir. Neden mi? Çünkü rakı tadı içeriyor! Gerçekten de anasonun meşhur lezzeti artık Ovale elektronik sigara şişelerine girdi ama bir farkla – bizim elektronik sigara likitleri şişede durduğu gibi durabilme özelliğine de sahip! Rakı, karamelize şeker ve yumuşak içimli tütün tadında seçkin bir elektronik sigara likiti olarak Essential yüksek hacimli buharı ve inanılmaz lezzetiyle e-sigara likitleri arasından hızla sivrilecek gibi görünüyor.

Energy ise…evet! Red Bull! Elektronik sigara likitleri de sizi kanatladırabilir! Energy elektronik sigara likiti birinci kalite yumuşak tütün tadı ve Red Bull’un kanatlandıran lezzetini harmanlayarak yoğun buhar üreten çok nezih bir karışım olarak öne çıkıyor. Energy bir esigara likiti olarak Ovale elektronik sigara likiti ailesinin en özel likitlerinden biri olma özelliğine sahiptir ve global piyasaya tanıtıldığı günden bu yana elektronik sigara likiti dünyasında ciddi itibar yapmıştır.

KREM KARAMEL

Mmmm…krem karamel en sevdiğimiz tatlılardan biridir! Bu likitimiz yeni olmamakla beraber uzun zamandır stoklarda yoktu ama o da geldi! Kambersiz düğün olmaz diyerekten elektronik sigara likitleri arasında tek eksiğimiz Krem Karamel idi, o da artık elektronik sigara likitleri menümüzde yer alıyor ve sizleri bekliyor. Hayır, karamelize şekerin o ağızda eriyip giden yumuşacık, kaymak gibi hissini kim sevmez ki? Her nefeste damağınızda çok hafif fındıkla fıstık karışımı enfes bir tat bırakan, e-sigara likiti dendi mi akan suları durduran bir likit!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.