BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigaraya Geçmek, Nefsine Söz Geçirmek Demek

9
Jul

Elektronik Sigarayla Ramazan’da Sigarayı Bırakabilirsiniz

Ramazan’da sigarayı bırakmak için elektronik sigara size çok yardımcı olabilir. Elektronik sigaraya geçerek sigara illetinden tamamen kurtulabilirsiniz – esigarayla Ramazan ayının sonunda hem nefsinizi, hem vücudunuzu zehirden arındırarak yepyeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Bir düşünün; e-sigara ile sigarayı bırakınca önümüzdeki 30 günün sonunda hem manevi, hem cismani olarak tertemiz bir sayfa açmış olacaksınız. Elektronik sigaradan sonra hayatınızda sigara olmayacak. Elektronik sigara insanlara sunulan müthis bir sigara bırakma fırsatıdır ve çok etkilidir. Zaten bu yüzden dünyada e-sigarayla sigarayı bırakan sayısız insan bulunmaktadır. E-sigara ile hem nikotin ihtiyacınızı karşılayacaksınız, hem de sigara dumanındaki binlerce zehirli kimyasala dur demiş olacaksınız.

Bugün Google’da esigara ile sigarayı bırakmak konusunda arama yapınca o kadar çok sonuç çıkıyor ki insan ister istemez elektronik sigaranın ne kadar işe yaradığını düşünmeden edemiyor: “Elektronik sigara gerçekten sigarayı bıraktırıyor!”, “e-sigara ile hayatım tamamen değişti!”, “44 yıl sigara içtim, esigarayla bir anda sigarayı bıraktım!”.

Yeni Elektronik Sigara Alacaksanız…

Ramazan mübarektir. Bereket demektir, verimlilik anlamına gelir. Sigara ise tüm bu olguların tersidir. Elektronik sigara ise kişisel sağlık, toplumsal sağlık ve maliyet açısından öyle bereketlidir ki analojik açıdan bir Mezopotamya’dır - elektronik sigara normal sigaraya kıyaslandığında her yerinden iyilik fışkırır. Esigara alanlar hayatlarını çok daha verimli kullanmaya karar vermiş güçlü irade sahibi insanlardır. Bu yüzden ilk kez e-sigara alacak kişilere en iyi çözüm için eGo-T, elips ya da Mini-T model elektronik sigaraları öneriyoruz çünkü bir elektronik sigaradaki parça sayısı ne kadar az olursa e-sigaraya yeni başlayan birisi için hayat o kadar verimli olur.

Sonuçta herkes sigarayı bırakmak ister. İster esigarayla olsun ister başka sigara bırakma yöntemleriyle olsun en sıkı tiryaki bile aslında sigarayı bırakmak ister…ister ama bazen sigarayı bırakmak için desteğe ihtiyaç duyar. Elektronik sigara bir nikotin yerine koyma sistemi olarak sigarayı bırakmak isteyen insanlara bu desteği sağlar. E-sigara sadece nikotin açısından değil, el ve ağız alışkanlığına da hitap eder. Elektronik sigara bir tiryakinin gereksinim duyabileceği fiziksel ve psikolojik her ihtiyacı karşılayarak insanın sağlığını kazanmasına yardım eder.

Ramazan geldi, hoş geldi…nefsimize hakim olmak için bundan iyi bir zaman yok. Siz sigarayı bırakmaya karar verin, biz de size elektronik sigara desteği verelim!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
  • TC Hakan Eroğlu
    elipsC ile ramazanda sigarayı bıraktım, elektronik sigara gerçekten işe yarıyor en azından ben de yaradı
  • Cenk Karaosman
    Bu mübarek günlerde Allah (c.c.) sigarayı bırakmayı nasip etsin elektronik sigara işe yarasın
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.