BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Sigara İlletinden Kurtulmak

12
Nov

Sırf sigaranın sebep olduğu hastalıklar sigarayı bırakmak için yeter de artar bile. Sigarayı bırakmak istiyorum diyorsanız sizi can-ı gönülden tebrik ederiz çünkü sigarayı bırakmanın yarısı sigarayı bırakmaya karar vermektir. Sigarayı bırakmak için en iyi yöntem sanıldığı gibi irade gücü değil (en azından herkes salt irade gücü ile sigarayı bırakamıyor).

SİGARA SONUCU OLUŞAN HASTALIKLAR

Sigara yüzünden olan hastalıklar bitsin, sigaranın neden olduğu hastalıklar son bulsun! İşte sigaranın neden olduğu kanserler:

    1. Akciğer Kanseri
    2. Gırtlak Kanseri
    3. Ağız Kanseri
    4. Yemek Borusu Kanseri
    5. Diğer Kanserler

Kaldı ki sigara öksürüğü de sigaranın sebep olduğu hastalıklar kategorisine girmese de kesinlikle büyük bir problem. Peki sigara öksürüğü nasıl geçer? Sigara öksürüğü tedavisi için ne yapmak gerekir? Herşeyden önce sigara öksürüğü, sigarayı bırakmadan geçmez. Bu yüzden sigara öksürüğü olsun sigara yüzünden oluşan hastalıklar olsun bütün bu problemleri yok etmek için “sigarayı bırakmak istiyorum” demeniz gereklidir – ve bunu da isteyerek, yarım gönülle değil, tüm benliğinizle hissetmeniz gerekir.

SİGARAYI BIRAKMAK İSTİYORUM

İçiniz rahat olsun; bir kez inanarak ve cidden isteyerek “sigarayı bırakmak istiyorum yardım edin” dediğinizde size destek olacak birçok kurum, kuruluş ve sigara bırakma ürünleri var. Sigara bıraktırma ürünleri kategorize edildiğinde:

    1. Elektronik Sigara
    2. Nikotin Bandı
    3. Sigara Bırakma Hapı
    4. Nikotin Sakızı
    5. Diğer Sigara Bırakma Yöntemleri

Ve, hayır, OVALE Türkiye olduğumuz için “elektronik sigara” birinci sırada değil. Elektronik sigara hem nikotin ihtiyacı hem el alışkanlığı psikolojisini tatmin ettiği için en etkili sigara bırakma yöntemleri arasında ilk sırada. Sigara sonucu oluşan hastalıklar, sigara öksürüğü, pasif içicilik gibi sigaranın verdiği zararlar düşünüldüğünde mutlaka ama mutlaka sigarayı bırakmak için insan elinden ne geliyorsa denemelidir. En iyi sigara bırakma yolları kişiden kişiye göre değiştiği ve bazı sigara bırakma yöntemleri finansal açıdan bazımızın bütçesini zorlayabildiği için “en etkili sigara bırakma yöntemi” oldukça göreli bir kavramdır. Ne olursa olsun, “sigarayı bırakmak istiyorum ne yapmalıyım” diyenlerdenseniz küçük bir Google araştırması yaparak eminiz ki size uygun bir sigara bırakma yöntemi belirleyebilirsiniz.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.