BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Antalya Civarında Tutuldu

12
Dec

Elektronik sigara Antalya civarında tutuldu ne demek, elektronik sigara Antalya civarında tutuldu x 100! Bugünün yazısına değişik bir şekilde başladıktan sonra elektronik sigara neden Antalya’da bu kadar revaçta buna bakmak istiyoruz çünkü Türkiye’de ciddi bir sigara bırakma hareketi oluşmuş durumda.

Elektronik Sigara Antalya Civarında Tutuldu Ama...

...neden tutuldu? Arkasında yatan sebepler nedir? Bizce elektronik sigara Antalya civarında tutuldu çünkü herşeyden önce Antalya bir turizm merkezi. Yurtdışından gelen binlerce, hatta onbinlerce elektronik sigara kullanan turist Antalya’yı kısmen de olsa e-sigara ile tanıştırmıştır. Zaten turizm olgusu bu yönden çok kuvvetli değil midir ki?

Turizm, karşılıklı kültürel ve sosyal alışverişlere imkan verdiği için turistin elinde elektronik sigara görenler yavaş yavaş bu sigara bırakma teknolojisine yakınlık göstermeye başlayarak elektronik sigara dünyasında ilk adımlarını attılar. Elektronik sigara Antalya civarında tutuldu, çünkü birebir kendileri tecrübe edebilme imkanı buldular (yurtdışındaki bedava deneme konsepti gibi gelen turistten rica edip deneyenler eminiz çoktur).

Turizm, Elektronik Sigara Tanıtımı İçin Birebir

Elektronik sigara Antalya civarında tutuldu ve bunun esas sebeplerinden biri turizm dedik. Diğer bir sebep (bize göre) de devamlı gelişmekte olan sigara bırakma ürünleri sektörü. Sigara bırakma ilaçları, nikotin sakızı ve benzeri sigara bırakma ürünleri ile sigarayı bırakamayanlar e-sigara ile sigarayı bırakmaya muvaffak olmuşlardır. Bu yüzden elektronik sigara Antalya civarında tutuldu, bu yüzden elektronik sigara Antalya ilinde bu kadar rağbet görüyor – çünkü işe yarıyor!

Ve gerçekten de turizm olgusu esigara tanıtımı ve yaygınlaşması için mükemmel bir araç! Elektronik sigara kullanan turistler vasıtasıyla ülkemiz insanı bu sigara bırakma ürünü ile tanışıyor, daha detaylı bilgi sahibi oldukça kendisi de elektronik sigara kullanmaya başlıyor. Elektronik sigara Antalya civarında tutuldu ve bizce bunun en büyük etmeni turizmdir.

Sigara bırakma süreci zor, sigarayı temelli bırakmak daha da zor. Sigarayı bırakmak için Antalya olsun, Adana olsun nerede yaşarsak yaşayalım, önemli olan bilinçli bir şekilde sigara bırakma kararı vermektir. Olaya planlı-programlı yaklaşmak, sigarayı bırakmak için en büyük kozlarınızdan biridir. Yeter ki içinizden gelerek, gerçekten isteyerek sigarayı bırakmak istiyorum deyin.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.