BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara İle Hayatınız Değişir

2
Sep

Elektronik sigara kullanmaya başlayıp da hayatı değişmeyen kaldı mı? Esigara içenler bilir, çok daha iyi bir hayat mümkün. Kimbilir, belki de bu yüzden sabah sabah pozitif enerji yüklüyüzdür! Elektronik sigara ile sigara bırakmak demek, bir daha nefes nefese kalmamak demek. Elektronik sigara ile sigarayı bırakmak hayata yepyeni bir şevkle tutunmak demek! Geçtiğimiz Cuma akşamüstü çok yakın bir arkadaşımla parkur yürüyüşü yaptık ve elektronik sigara kullanmanın faydalarını bir kez daha teyit etme şansım oldu. Çok yorulmadım, öksürmedim…”e-sigara kullanmaya başlayalı beri daha sağlıklı olduğum kesin” dedim durdum. Aynen öyle; resmen sağlığım düzeldi. Bunu ne kadar anlatsam, “elektronik sigara şöyle iyi, böyle iyi” desem boş – elektronik sigara denenmesi gereken bir fenomen.

DENEMEDEN BİLEMEZSİN

Evet, elektronik sigara kesinlikle denenmesi gerek çünkü elektronik sigara müthiş etkili bir sigara bırakma yöntemi. Elektronik sigara olmasaydı ben ne ailemle keyifli bir şekilde zaman geçirebilirdim, ne de parkurda yürüyüş yapabilirdim. Elektronik sigara kullanmak o kadar harika ki! Hem elektronik sigara kullanmak çok basit – kartuşa likit doldurup nefes çekiyorsunuz ve bitti! Cep telefonu kullanıyor musunuz? O zaman rahatlıkla e-sigara kullanabilirsiniz!

Elektronik sigara likiti ise bambaşka bir güzellik…gerçekten de elektronik sigara likiti kadar hoş kokan başka ne vardır bilmiyorum. Kaldı ki esigara likitinin buharı normal sigara dumanına oranla o kadar sağlıklıdır ki! Her şeyden önce elektronik sigara likiti buharında zift (katran) ve karbonmonoksit bulunmaz. Elektronik sigara likiti buharında gerçek sigara dumanındaki 4,000 kimyasal madde de yoktur. Ovale elektronik sigara likitleri o kadar farklı lezzet ve nikotin seviyesinde sunuluyor ki her türlü özgürlüğe sahip olabilirsiniz.

SİZİN İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ovale elektronik sigara ve elektronik sigara likiti fiyatlandırma açısından da oldukça rekabetçidir; üstün kalite ve profesyonel hizmet çerçevesinde en iyisini sunmaktadır. Ovale marka e-sigara için ödediğiniz fiyat, cihazın uzun süre bozulmadan çalışmasını garanti eder. Bunun dışında her biri elektronik sigara ile sigarayı bırakan insanlardan oluşan müşteri temsilcilerimizden doğru ve doyurucu bilgi edinme şansınız olur.

Tabii konu sadece en iyi elektronik sigara markasına sahip olmakla bitmiyor. Bizim için en önemlisi, en iyi elektronik sigara modelleri ve elektronik sigara likitlerini sunabilmek, bunu yaparken de en nitelikli müşteri hizmetini verebilmek. Ovale elektronik sigara dünyasında bu amaçla bulunmaktadır – biz size her zaman en iyisini sunmaya çalışıyoruz!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.