BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Sizlerden Gelen Elektronik Sigara Yorumları – 3

21
Jun

Ovale Elektronik Sigara – Söz Sizde

“Bugüne kadar hangi elektronik sigara likitini kullandıysam korkunç başağrısı yapmıştı. Ovale elektronik sigara likiti denerken de pek umutlu değildim ama korkularım boşa çıktı ve artık gönül rahatlığıyla e-sigaramı tüttürebiliyorum.”

“Site çok iyi, ayrıca müşteri ilişkileri çok kaliteli ve her konuda yardımcı oluyorlar. Ovale elektronik sigara ve elektronik sigara likitini bütün arkadaşlarıma önerdim. Mutlu bir müşteri olarak Ovale’ye teşekkür ediyorum.”

“Birkaç haftadır esigara kullanıyorum ve o gün bu gündür sigara içmiyorum. Elektronik sigaraya geçeli beri kendimi %100 daha iyi hissediyorum. Artık nefes nefese kalmıyorum, kültablası gibi de kokmuyorum. Elektronik sigara sayesinde tat ve koku alma hissim de üst seviyelere tırmandı…iyi ki e-sigara almışım.”

“Az ve öz olacak ama elektronik sigara dediğin böyle olur – üstün kalite, iyi fiyat ve harika müşteri desteği!”

“Ovale’ye geçmek için neden bu kadar bekledim acaba? Elektronik sigara almayı düşünenleriniz varsa hiç durmayın derim. Bütün samimiyetimle söylüyorum, hayatımda daha iyi bir elektronik sigara kullanmadım – ki birçok e-sigara markasını denemişimdir. Ovale e-sigara likitleri açısından da şahane. Daha ne olsun?”

Ovale Elektronik Sigara Likiti – Söz Sizde

“Ovale aşmış! Bu çikolatalı esigara likiti o kadar iyi ki artık başka e-sigara likiti kullanmıyorum diyebilirim. Benim için elektronik sigara likitlerindeki PG/VG oranı her zaman en önemli faktörlerden biri olmuştur ve bu e-likitle ilk nefes çektiğimde Ovale’nin neden bu elektronik sigara ve elektronik sigara likitinde lider olduğunu anladım. Her nefes çekişimde bulut gibi buhar çıkarıyor. Tadı da o kadar güzel ki, sanki gerçekten krem karamel yiyormuşum gibi geliyor! Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim: e-sigara likitlerinize yaptırdığınız kimyasal analiz hakkındaki videoyu da izledim ve profesyonel zihniyetinizden çok etkilendim – keşke her esigara firması müşterisini bu kadar düşünse.”

“Ovale e-sigara likitlerini herkese tavsiye ediyorum. Tadı harika! Üstüne üstlük elikitin PG/VG oranı o kadar profesyonelce dengelenmiş ki çektiğim buharı da adam gibi hissedebiliyorum. Ovale elektronik sigara likitleri her açıdan bir numara!”

“Ben günde bir paket sigara içiyordum. Ovale elektronik sigara kullanmaya başlayalı bir ay kadar oldu ve ilk günden bu yana 16mg nikotinli e-sigara likitinden 4,5mg nikotinli esigara likitine inmiş bulunmaktayım (4,5mg nikotin içeren e-likit elde etmek için 0mg ve 9mg’lık e-likitleri eşit miktarda karıştırdım). Zannedersem bir hafta kadar sonra da 0mg nikotinli e-sigara likitine inerim diye düşünüyorum.”

“Ben kahveyi çok sevdiğim için genelde bu e-sigara likitini tercih ediyorum çünkü daha böyle bir tat yakalamış başka bir kahve bazlı elektronik sigara likiti görmedim. Hem bol buhar üretiyor, hem nefes çektiğimde adam gibi hissediliyor.”

“Bence sizin esigara likitleriniz diğerlerinden daha iyi çünkü buharın tadı süper ve fiyatı çok uygun. Gerçekten bugüne kadar çok e-sigara likiti denedim ama sizinkilerin üstüne yok.”

“Bir seneden fazladır sadece Ovale elektronik sigara likitleri kullanıyorum; açıkçası e-likitleriniz çok etkileyici. Favori esigara likitlerim ise Black Old, Konyak, Kahve, Black Dry ve Meyan Kökü. Önceleri elektronik sigara likitlerinin profesyonel ortamda üretilmesi konusuna çok önem vermezdim ama ne kadar önemli olduğunu artık anladım.”

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.