BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Ovale Elektronik Sigara Likitinden Şaşmayın

3
Jul

Elektronik Sigara Likiti Şakaya Gelmez

Elektronik sigara likiti o kadar hassas bir konudur ki her şeyden önce insanları merdivenaltı üretilen elektronik sigara likitine karşı uyarmak gerekiyor. Kaçak yollarla, insan sağılığını hiçe sayan fırsatçılar tarafında üretilen sahte e-sigara likitleri toplum sağlığı için büyük bir tehlike oluşturmaktadır.

Sonuçta esigara likiti insanın buharlaştırıp ciğerine çektiği bir sıvıdır. Bu yüzden elektronik sigara likitleri satın almak için piyasadaki en güvenilir firmayı bulmak çok ama çok önemlidir. Bu konuyu düzenli aralıklarla hep hatırlatırız: Ovale elektronik sigara likitleri profesyonel kimya mühendisleri tarafından İtalya’da laboratuvar ortamında üretilmektedir ve dünyada e-sigara likitine buhar analizi yaptırmış olan ilk ve tek firma Ovale’dir. Ovale elektronik sigara likitlerinin her şişesinde soğuk damga bile bulunmaktadır.

Ovale esigara likitlerinin imalatında kullanılan PG (Propilen Glikol) ve VG (Bitkisel Gliserin) olsun, nikotin ve aroma olsun bütün hammaddeler olabilecek en sıkı denetimden geçerek üretime girer. Evet, belki bu cümle ekranda o kadar etkileyici gözükmüyordur ama olmadık elektronik sigara likitleri içip de korkunç başağrıları yaşayanları görünce, saman tadı veren e-sigara likitleri satın alıp parası yananları görünce esigara likitlerinde kalitenin ne kadar önemli olduğu gayet net anlaşılıyor.

Sahte Elektronik Sigara Likitine Dikkat!

Bugün çeşitli forum sitelerinde olsun, ücretsiz ilan sitelerinde olsun “ucuz ve kaliteli elektronik sigara likiti” satıyorum diye ilan veren o kadar çok dolandırıcı var ki yazmakla bitmez. Elektronik sigara likiti üretmek o kadar kolay olsaydı zaten herkes evde kendi karışımını yapardı ve dünyada e-sigara likiti pazarı diye bir şey olmazdı. PG/VG, nikotin ve aromayı eline alıp bardakta şöyle bir karıştıran elektronik sigara likiti yapmış oluyorsa vay halimize – lütfen dikkat edin, bu tür sahtekarlara prim vermeyin yoksa hem başınız, hem cebiniz yanar.

Ovale elektronik sigara ve esigara likiti dünyasının tartışılmaz lideridir. Üç ayrı kıtada ondan fazla ülkede distribütörü olan, milyonlarca müşterisi bulunan bir firmanın en büyük dayanağı mutlu elektronik sigara ve e-sigara likiti müşterilerinin olmasıdır. Ovale elektronik sigara demektir. Ovale elektronik sigara likiti demektir.

Ovale kalite ve güven demektir!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
  • Erkan Değerli
    Elektronik sigara da likitlerin çok önemli olduğunu anladım..Önceden değişik bir çok marka kullandım ama nihai olarak sizde karar kıldım.
  • Vedat Karakaya
    Black old likitinizin tadına doyum olmuyor..Az nemli olanını da çok beğendiğimi söyleyebilirim..elektronik sigara söz konusu olunca Türkiye de bir tek Ovale ye güveniyorum..Tüm bilgileri paylaşıyorlar..likit oranları hariç..:
  • Filiz Aktaş
    Meyve aromalı likitlerin 16 mg lıklarını da getirirseniz sevinirim..Bir çok likitinizi denedim hepsi bir briinden farklı lezzet ve hiç baymıyorlar...Elektronik sigara modelim elips ehh likit markamda Ovale..
  • Tarkan Torunlu
    Elektronik sigara sıvı markası bir sürü..İnsan şaşırıyor hangisinin daha kaliteli olduğuna ...Siz içindeki her maddeyi zararlı zararsız ilan etmişsiniz gayet açık ve bilgilendirici olmuş videonuz..Çalışmalarınızın ve özeninizin devamını dilerim.
  • Yavuz Kadirbeyoğlu
    Ah bir mağaza açmadınız gitti..Ne vardı testerlar olsaydı şöyle keyifle deneyip alırdık ama ...Ne yalan söyleyeyim hangi likitinizi denesem beğendim..Elektronik sigara likit hem sağlıklı güvenli ortamlarda üretilmeli hemde lezzetli olmalı..Sizde hepsi mevcut.
  • İlkay Oytan
    Son çıkarttığınız likitler hariç hepsini denedim ve beğenmediğim olmadı...Elektronik sigara modelimde elips-c oldu...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.