BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

MOD Elektronik Sigara - eCom

7
Jan

Son yıllarda büyük ilerleme kaydeden MOD elektronik sigara teknolojisinin en son temsilcisi olarak eCom’da yok yok! MOD elektronik sigara eCom’un müthiş teknolojisi sayesinde isterseniz volt, isterseniz watt modunu seçebilirsiniz. Modlar arasında kolayca geçiş yapmak için düğmeyi 4 saniye basılı tutmanız yeterli. İstediğiniz modu seçtikten sonra pilin alt kısmındaki halkayı çevirerek volt (seçtiğiniz moda göre watt da olabilir) ayarı yapabilirsiniz.

MOD elektronik sigara eCom’da hava girişinin şiddeti ayarlı ve kontrollü bir özelliğe dönüştürüldü çünkü hepimiz bağımsız bireyler olarak ayrı ayrı tercihlere sahibiz. Bazısı uzun çeker, bazısı kısa vuruş alır; MOD elektronik sigara eCom’un sıfırdan geliştirilen buharlaştırıcı kılıfı bildiğiniz bütün kuralları baştan yazıyor. Kılıfa entegre edilen yarım ay şeklindeki valf ile kendinize en uygun üç nefes çekme modundan birini seçebilirsiniz: ağır ve derinden nefes çekme, orta sertlikte nefes çekme ve kısa/çabuk nefes çekme ayarları ile en kaliteli buhar keyfi garanti! Hava girişinin şiddetini ayarlamak da çok kolay – ağızlık çıkarılır, MOD elektronik sigara eCom’la beraber gelen ayar anahtarı ile yarım ay biçimli valf döndürülür ve ağızlık yerine takılır.

Yeni jenerasyon değiştirilebilir buharlaştırıcıların ilk örneği olan C2, e-sigara dünyasındaki en büyük yenilik olan buharlaştırıcının likidin içine oturması fikrine dayanıyor. 2,4 ohm’luk C2 direkt likidin içine gömülü olduğu için çok kısa sürede olağanüstü miktarlarda buhar üretebiliyor. MOD elektronik sigara eCom’un ayar aleti ile C2 buharlaştırıcı sistemini söküp takmak da çocuk oyuncağı. C2 – çığır açan atomizasyon teknikleri ve kullanım kolaylığı sağlayan ergonomik tasarımın mükemmel uyumu!

MOD elektronik sigara eCom’un dahiyane buharlaştırıcı kılıfı ile artık kartuşa da ihtiyaç yok. Yeni versiyon kılıf, buharlaştırıcı kafası için yuva görevi görmeye devam ediyor ama artık içine likit de koyuluyor. Buharlaştırıcı kılıfına likit doldurmak için nefes çekme ayarı yapılan aynı arayüz kullanılıyor. Arayüze ulaşmak için tek yapılması gereken ağızlığı çıkarmak – hem pratik, hem işlevsel.

Kılıfı yepyeni kılan özellikler yalnızca arayüz ile sınırlı kalmıyor. Havanın içeri alınması ve dışarı verilmesi kılıfın üst kısmından gerçekleştiği için buharlaştırıcı ve likidin olduğu alt kısımdan likit sızıntısı gibi herhangi bir problem yaşanmıyor. MOD elektronik sigara eCom’un fırçalanmış metal yapısı hem görsellik hem elinizdeki hissiyle olağanüstü keyiflidir; şarj etmek için doğrudan bir USB çıkışına takmak yeterlidir. Elektronik sigara ile ilgili bütün kazanımları tanımlayan sigara – eCom!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
  • Şennur Öktem
    Anlatımınıza bakınca bu modele ilgim biraz daha arttı..Öyle yeni model çıkınca alayım diyen tiplerinden değilim ama bu C2 buharlaştırıcı sistemleri ilgili olumlu yorumlar okuyorum, elektronik sigara modeli seçerken atomizerlere de dikkat etmek gerekiyor sanırım.. sanıyorum ki ben de bir ecom edineceğim..
  • Zekeriya Özçelik
    Kullanıyorum ilk başta ayarlamada sıkıntı yaşarmıyım diye düşündüm ama gayet pratik bir ürün ...Elektronik sigara modelleri içinde en kullanışlısı diyebilirim...3 hafta oldu daha bana mısın demedi..Diğerlerinde bir kaç sert nefeste akıtma vs..olur veya yanık tat alırsınız.Ecom da böyle bir şey söz konusu dahi değil..
  • Barbaros Horasan
    Bir çok elektronik sigara modeliniz için klavunuz var..ecom içinde yapıyorsunuzdur umarım..Çünkü çalışmalarınız bir çoğumuz için iyi oluyor modellerin detaylarını daha rahat görüyoruz..Bende ecom ‘u çok merak ediyorum..Şuana kadar olumlu yorumlar var.
  • Kaya Atacan Ulular
    Bu nefes çekim ayarını tam anlayamadım ama anlayacağım eminim...Anlatımınıza göre gerçekten çok güzel bir elektronik sigara...Elips c yide çok keyifle kullanıyor olsamda ecom gözüme daha profesyonel gözüktü..Yeni atomizerler başlıklar diğer modellerde kullanılabiliniyor mu acaba?
  • Muzaffer Yaman
    Birde üstünde evic gibi gösterge olsaymış tam olacakmış...Hiç bir elektronik sigara yanına yaklaşamazdı o zaman...Bu buharlaştırıcı sistemi sanki daha uzun süre dayanıyor veya bana öyle geliyor..yok yok gayet güzel bir cihaz olmuş..
  • Ersin Tandoğan
    Ecom şuan ki favori elektronik sigaram bir çok mod elektronik sigara modeline bin basar..Böyle bir buhar yoğunluğu daha görmedim önemli olan da bunu ayarlayabiliyor olman ...Şöyle iç böyle nefes çek derdinden kurtuldum..Ama sanıyorum ki bu modeli başka birine denetmem..Şahsıma ait..Şuan çok kıymetli..
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.