BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Sizlerden Gelen Elektronik Sigara Yorumları – 2

20
Jun

Esigaralar Bizden, Yorumlar Sizden

Elektronik sigaram bir şahane! Ayrıca müşteri ilişkileri çok kaliteli ve hem elektronik sigara hem de esigara likiti ile ilgili her konuda yardımcı oluyorlar. Mutlu bir müşteri olarak Ovale e-sigarayı ve e-sigara likitini öneririm.”

“Ovale elektronik sigara almak doğru kararmış. Oldukça uzun bir zamandır Ovale elektronik sigara kullanıyorum ve e-sigaramı istediğim zaman istediğim yerde gönül rahatlığıyla tüttürebilmek hem iş hem sosyal hayatıma çok olumlu yansıdı diyebilirim. Elektronik sigara kullanmaya başladığım günden bu yana ilgi odağı oldum.”

Elektronik sigaraya geçtikten sonra sigara içerek kendimize ve ailemize nasıl zarar verdiğimizi anladık. Etrafımızdaki herkese esigarayı anlata anlata bitiremiyoruz. Artık ikimiz de tamamen e-sigaraya geçmiş durumdayız ve sağlığımız her gün düzeliyor. Tebrikler ve teşekkürler Ovale!”

“Bu satırları yazdığıma inanamıyorum ama elektronik sigara ile sigarayı bıraktım! İnanması güç gelecek ama günde en azından bir paket içerdim, e-sigaraya başladıktan sonra 9 aydır sigaraya elimi bile sürmedim. Eğer sigarayı bırakmak istiyorsanız mutlaka esigara denemelisiniz!”

Ovale Elektronik Sigara İzlenimleri

“Kız arkadaşım nefesimin sigara kokmasından nefret ederdi çünkü az buz sigara içmiyordum. E-sigara alalı beri sigarayla işim olmadı, daha da iyisi kız arkadaşım artık şikayet etmez oldu! Hem istediğim zaman nikotin ihtiyacımı karşılayabiliyorum, hem de kız arkadaşımı mutlu ediyorum. Ovale’nin e-sigara likitleri de çok kaliteli…resmen buhar bulutları çıkıyor, ayrıca tadı da süper!”

“Ovale’den aldığım destek gerçekten muhteşem. Doğruya doğru, elektronik sigara almadan önce biraz huzursuzdum ama müşteri ilişkileri ile görüştükten sonra e-sigara ve e-sigara likitleri konusunda içim çok rahatladı. Ayrıca belirtmeliyim ki sadece satış süresince değil, satış sonrası hizmetler de harikaydı.”

“Bu tarz şeyleri pek yapan birisi değilimdir; yani genelde sitelere yorum bırakmam ama biraz önce Canlı Destek Hattı’nı kullandım ve hiç beklemediğim kadar iyi bilgi aldığım için bu yorumu yazıyorum. İlgilendiğim esigara hakkında teknik bilginin yanısıra elektronik sigarayı ilk kez deneyecek biri olarak sorduğum çeşitli sorulara da gayet doyurucu yanıtlar aldım. Ovale’yi kesinlikle tavsiye ederim.”

“Süper bir elektronik sigara! 3 gün önce sipariş verdim ve bugün elime ulaştı. Aldığımdan beri de kullanıyorum ve sigara içmeye çok benzediğini söyleyebilirim. Esigarayla kültablasına ihtiyacım olmaması da çok güzel; nefes çektikten sonra direkt masaya koyabiliyorum. Dediğim gibi e-sigaramı daha yeni kullanmaya başladım ama ilk izlenim olarak elektronik sigaramdan oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim. Sigarayı bırakmamı sağladığı için Ovale'ye ne kadar teşekkür etsem azdır.”

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.