BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Gerçek Elektronik Sigara Tecrübeleri – 3

20
Sep

Harika bir haftasonu olsun, herkes elektronik sigara ile sigarayı bıraksın, bir de dünya barışı sağlanırsa tadından yenmez! Evet evet, bugün yatağın manik tarafından kalktım ama sözkonusu elektronik sigara olunca ben hep aktif, dinamik ve heyecanlıyım! İşimi seviyorum, e-sigara aşığıyım ve sigarayı bırakmak isteyen herkese yardım etmeyi görev sayarım. İşte Ovale elektronik sigara ile sigarayı bırakan bazı müşterilerimizin yorumları:

ELEKTRONİK SİGARA İŞE YARIYOR

elektronik sigara olarak bütün ihtiyacımı görüyor elim sigaray gitmiyor üstün başım leş gibi kokmuyor yani toplamda herşey iyi.”

“Bu mübarek günlerde Allah (c.c.) sigarayı bırakmayı nasip etsin elektronik sigara işe yarasın”

“Çok doğru bir tespitte bulunmuşsunuz. E-sigara yeni kullanacaklar mutlaka az parçalı modelleri tercih etmeli yoksa insanın şefki kırılabiliyor.”

“13 yıldı sigara içiyordum elektronik sigara ile sigarayı bıraktım herkese önerim çok işe yarıyor”

“Yönetici vasıflarıma uygun, aynı zamanda zarif. Bir elektronik sigara için oldukça profesyonelce dizayn edilmiş.”

“Ego-t kullanıyorum ve 4 aydır hiç sigara içmedim. Elektronik sigara ile sigara bırakmak mümkün, kendimde gördüm. Tavsiye ediyorum.”

“Elipsc esigara üstüne tanımıyorum cidden ötesi yok”

“E tabii o kadar tütün lobisi var ilaç karteli var istemiyorlar elektronik sigara kullanılmasını”

ELEKTRONİK SİGARA KULLANIMI

“Alırken hangi elektronik sigara diye dört döndüm ama iyiki Ovaleyi seçmişim. Müşteri hizmeti de iyi fiyatlar da normal resmen sigarayı bıraktım!”

“Şuana kadar ki deneyimlerime bakarak diyorum ki gerçekten piyasadaki nadir kaliteli elektronik sigara satanlardansınız. Özellikle elips c modeliniz bir numara , bir kaç marka ve model kullandım daha bu kadar tat ve buhar sağlayan esigara kullanmadım.”

“Teknoloji özürlü birine bu elektronik sigara denen aleti kullandırdınız ya bravo valla...”

elektronik sigara ilk aldığım günden bu yana stokta hep Black old bulundururum en iyi elektronik sigara likiti Ovale gerçekten üstüne tanımam”

“aslında elektronik sigara kadar sağlıklısı yok yani hiç içmesin o daha iyi ama içiyorsan elektronik sigara içmek daha iyi”

“Emini tam aradığım türde bir e-sigara. Küçük, hafif, ve normal sigara gibi. Baya ilgi çeker oldum insanlar devamlı soru soruyorlar, elektronik sigara henüz iyi tanınmıyor ama insanları da çekiyor.”

“İhtiyaçlarımı tam kaşılayan bir sigara olarak Mini-T en sevdiğim elektronik sigara diyebilirim.”

“elips tasarımı olsun işlev olsun her açıdan beni tatmin eden bir elektronik sigara çünkü daha önce denediğim elektronik sigara modelleri hiç bu kadar kaliteli çıkmamıştı.”

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.