BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Sağlık ve Prestij: Nam-ı Diğer Elektronik Sigara

7
Jun

Sağlıklı bir yaşamı ve sosyal açıdan süper prim yapmayı kim istemez ki? Elektronik sigara ile gayet mümkün! Elektronik sigara sadece bir sağlık devrimi değil, aynı zamanda herkesi imrendiren müthiş bir yenilik!

E-sigarayla ciğerleriniz bayram etmekle kalmaz, çevrenizin size olan bakışı değişir. Elektronik sigara kullanmaya başlayan istisnasız herkes kendini sanki yeniden doğmuş gibi hisseder çünkü elektronik sigara ile sigarayı bıraktıktan sonra daha enerjik, daha güleç, daha olumlu bir kişiye dönüşürsünüz. Aslında bu durumu biraz analiz edince elektronik sigara ile tanışan insanların neden kendilerini yenilenmiş gibi hissettiklerini anlayabiliriz – sigarayı bıraktığını bilmek insanın psikolojisinde olumlu etkiler yaratarak insanın dışına vuruyor ve vücudun zehirden uzaklaşarak daha sağlıklı çalışmasıyla da bu mükemmel duygular kat be kat artıyor. Olayın sosyal tarafı da azımsanmayacak kadar önemli. Elinizdeki elektronik sigarayı gören çevrenizdeki insanların bakış ve yorumlarını anlatmakla olmaz, bir e-sigara alıp görmeniz gerek!

Elektronik sigaranın estetik açıdan güzel yönlerinden biri de birçok renk ve modelde esigara bulunmasıdır. E-sigaranızı tamamen kişisel tercihlerinize göre seçerek imajınıza tavan yaptırabilirsiniz. Zarif modellerden tutun da Koca Yusuf’un kıramayacağı modellere kadar o kadar elektronik sigara çeşidi var ki alırken zorlanacağınız kesin! Bu yüzden birkaç değişik batarya ve atomizer almakta fayda var diyoruz. Esigara sağlık demektir, esigara prestij demektir…elektronik sigara demek insanın tertemiz bir sayfa açması demektir!

Bir düşünün; e-sigaraya başladıktan birkaç hafta sonra ağzınız sigara kokmayacak, diş ve parmaklarınızdaki sarılıklar azalmaya başlayacak ve nefes alırken özgür olacaksınız! Elektronik sigara insana o kadar çok şey vaat ediyor ki yazmakla bitmez. Etraftan gelen pozitif yorumlara cevap vermek ayrı keyifli, çevrenizde sizden görüp elektronik sigara alanları farketmek ayrı keyifli. İnsan esigara kullanarak etrafında çok güzel toplumsal bir değişime önayak olduğu görünce e-sigarasından dolgun bir nefes çekip hafifçe gülümseyerek hazzın doruklarına ulaşıyor.

Elektronik sigarayla daha sağlıklı olacağınız kesin. Elektronik sigarayla bir anda ilgi odağı olacağınız kesin. Elektronik sigarayla toplumu iyiliğe şevk edeceğiniz kesin! Kesin sınırları olmayan tek bir şey var: Yepyeni hayatınızda sizi bekleyen güzellikler!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.