BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Likit Var, Ovale Elektronik Sigara Likiti Var!

5
Aug

“Size nasıl davranılmasını istiyorsanız başkalarına öyle davranın” – bu anlamlı cümle esigara ve elektronik sigara likiti için de geçerlidir. Ovale ailesi bireyleri olarak kendimiz de birer tüketiciyiz, bunun farkındayız ve elektronik sigara olsun elektronik sigara likiti olsun beklentilerinizin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Amacımızı şöyle toparlayabiliriz aslında: Elektronik sigara likidi fiyatlarını da gözönünde bulundurarak en iyi elektronik sigara likiti üretmek ve böylelikle size en güvenilir elektronik sigara likitini sunmak.

OVALE E-SİGARA LİKİTİ GÜVENLİDİR

Ovale elektronik sigara likitleri İtalya’da üretilmektedir. Üretim sürecinde en güncel kalite kontrol metotları ile uluslararası üretim standartlarına uygun elektronik sigara likidi üretimi yapılmaktadır. Ovale elektronik sigara likitleri Avrupa kalite normları ve ürün kodekslerine uygun olarak üretilmektedir. Ovale elektronik sigara likitleri için kullanılan tüm hammaddeler Avrupa sınırları içerisinden uzun zamandır beraber çalıştığımız üreticiler tarafından tedarik edilmektedir.

Ovale elektronik sigara likitlerinde kullanılan tüm hammaddeler ilaç sanayisinde kullanılan kalitededir. Ovale esigara likitlerinde propilen glikol (PG), bitkisel gliserin (VG), doğal aroma ve %100 saf su bulunmaktadır. Su hariç Ovale elektronik sigara likiti muhteviyatının hepsi Avrupa Farmakopesi (EP), Britanya Farmakopesi (BP) ve A.B.D. Farmakopesi (USP) tarafından onaylıdır. Ovale e-sigara likitlerinde kesinlikle gluten, fıstık veya fıstık türevleri, diasetil, dietilen glikol, şeker, protein, genetiği değiştirilmiş organizma, hayvan bazlı hammadde ya da tatlandırıcı yoktur.

OVALE ESİGARA LİKİTİ LEZZETLİDİR

Ovale elektronik sigara likitlerini olabilecek en leziz hale getirmek için elektronik sigara likidi üretim felsefesi olarak diğer firmalara göre mililitre başına daha fazla aroma kullanıyoruz. Ovale elektronik sigara likidi o kadar aroma doludur ki şişenin kapağını açar açmaz hemen o muhteşem kokuyu alırsınız!

Ovale elektronik sigara likitlerinde üç ayrı nikotin seviyesi bulunur. Nikotin istemiyorsunuz ama şöyle bir gastronomi keyfi mi istiyorsunuz? Nikotinsiz elektronik sigara likidi tam size göre! Biraz nikotin olsun ama çok da olmasın mı diyorsunuz? 9mg’lık elektronik sigara likiti sizin için biçilmiş kaftan! Yoksa herşeyi, hepsini birden mi istiyorsunuz? O zaman 16mg’lık elektronik sigara likidi ile nikotin ve lezzetin dorukları sizi bekliyor!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
  • Erhan Kendirmeci
    Sizin yazınızı okuyana kadar elektronik sigara likiti kalitesi hakkında fazla bilgim yoktu ama çok güzel açıklamışsınız, tebrikler.
  • Şahin Ali Serencik
    Ovale likitleri gerçektende bir numara. Elektronik sigara kullanmaya başlayalı baya oldu ama daha bugüne kadar Ovale likitlerinden iyisine raslamadım doğruya doğru.
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.