BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Gerçek Elektronik Sigara Tecrübeleri - 1

18
Sep

Biz ne kadar yazarsak yazalım insanların elektronik sigara tecrübeleri kadar etkili olmaz. Ovale elektronik sigara kullananların mesajlarından da görebileceğiniz gibi elektronik sigara ile sigarayı bırakmak mümkün:

ELEKTRONİK SİGARA KULLANMAYA BAŞLAYALI SİGARA İÇMEDİM

“Daha önce birkaç kere elektronik sigara denemişliğimde var ama emini tam istediğim gibi çıktı. Elektronik sigara kullanmak normal sigaraya göre çok daha ucuza geldi.”

“Nasıl oldu anlamadım ama e-sigara kullanmaya başlayalı beri sigara içmedim. Sigarayı bırakmak isteyen herkese elektronik sigara diyorum…”

“bir seneden fazladır esigara kullanıyorum ve ciğerlerim açıldı yediğim yemekler daha lezzetli ve kötü kokmuyorum herkese öneririm”

Elektronik sigara ile sigarayı bırakmak kesinlikle zor değil. Ben şahsen sigara bıraktırma hapı denedim daha önce midemi çok kötü yaptı. Elektronik sigara ile 2 aydır bir tek sigara içmedim.”

E-sigara için adam gibi likit bulmak çok kolay değil ama likitlerinizi beğenerek kullanıyorum.”

“Babama çok içiyor diye elektronik sigara aldım ama kullandırana kadar akla karayı seçtim, şimdi de elinden bırakmıyor.”

“Ben henüz sigarayı bırakamadım ama elektronik sigara içmeye başladığımdan bu yana acaip azalttım.”

Elektronik sigara kullanmaya başlayalı beri çok az öksürür oldum. Nefes darlığıda gitti dedikleri kadar varmış.”

ELEKTRONİK SİGARA BENİM İÇİN KURTARICI OLDU

“Sigara kullanmayalı baya oldu esigara nikotin ihtiyacımıda karşılıyor el alışkanlığımıda”

“17 yıl aralıksız sigara içtim ama Allah (c.c.) inandırsın elektronik sigara ile bir günde sigarayı bıraktım şükürler olsun.”

“Yalan kardeşim yalan, e-sigara normal sigaraya göre çok daha iyi kimi kandırıyor bunlar ya?!? İstemiyorlar millet sigarayı bıraksın tabii….”

Elektronik sigara benim için doğru karar çünkü o sigara bırakma hapı bende kötü tesir ediyor.”

elektronik sigara benim için kurtarıcı oldu bugüne kadar banttır sakızdır bir sürü sigara bırakma yöntemi denedim banamısın demedi ama elektronik sigara ile sigarayı bıraktım.”

“Benim de bütün kıyafetlerim sigara kokardı ama elektronik sigara kullanmaya başlayalı beri ne koku kaldı ne başka bir şey.”

“Elektronik sigara kullanmaya başladıktan sonra nefesim açıldı ve genel olarak daha sağlıklı olduğum kesin ama elektronik sigara bana para da kurtardı.”

“Son bir senedir elektronik sigara içiyorum. Elips için fonksiyonel ve ergonomik bir elektronik sigara diyebilirim çünkü ele iyi oturuyor ve çok işlevsel.”

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.