BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Ovale Elektronik Sigaralarının Ardıl Modelleri

5
Jul

Bildiğiniz gibi dünkü yazımızı Ovale elektronik sigaralarının dünyaya yayılmasını sağlayan e-sigara modellerimize ayırmıştık. Bugün de Ovale elektronik sigaralarının geldiği en son noktayı temsil eden değiştirilebilir buharlaştırıcı sistemi ile çalışan esigaraları tanıtmak istedik.

Elektronik Sigara 1: eGo-C

Açıkçası eGo-C’yi hakkını vererek tanımlamakta güçlük çekiyoruz. İnanması güç de olsa bir önceki eGo-T serisinin devrim niteliğindeki bütün özelliklerini aldık, kapsamlı bir revizyon ile müthiş bir e-sigara geliştirdik. Ovale eGo-C elektronik sigara modelindeki değiştirilebilir buharlaştırıcı sistemi sayesinde buharlaştırıcı kafasını komple çıkarabilir, temizleyebilir, değişik esigara likitleri için değişik buharlaştırıcılar kullanabilirsiniz. eGo-C elektronik sigaralarında bulunan 650mAh’lık pille günde 800 nefes çekilebilmektedir. eGo-C’nin pili maksimum enerji tasarrufu için tasarlanmış, elektronik sigarada yanlışlıkla oluşabilecek enerji akımlarına karşı koruma sağlanmıştır. eGo-C kartuşlarına bir de çifte hava dolaşımı sistemi ekleyerek piyasadaki en gerçekçi sigara keyfini sunan e-sigaralardan birini ürettik diyebiliriz!

Elektronik Sigara 2: elips-C

Değişmeyen tek olgu değişimin kendisidir - Ovale olarak bu derin felsefeyi kendimize şiar edinerek tasarladığımız elips-C modeli elektronik sigaralar bu müthiş düşüncenin fiziksel yansıması olarak vücuda geldi ve e-sigaralarda yepyeni bir gelişme olan değiştirilebilir buharlaştırıcı sistemi ile esigara dünyasını temelinden sarstı.

Eşsiz bir dizayn, muhteşem bir buhar performansı: Dillere destan bir elektronik sigara olarak bir önceki elips modelinde var olan tüm üstün özellikleri geliştirerek her açıdan rakipsiz olacak şekilde tasarladığımız elips-C’nin kartuş ayrodinamiği de olabilecek en üst seviyeye çıkartılarak bir esigarada mümkün olan en iyi buhar akışı sağlandı. Ovale elips-C modeli elektronik sigaralar hem işlevsellik, hem albeni olarak zirvenin yeni adı, e-sigaranın yepyeni tanımıdır!

Elektronik Sigara 3: emini

emini’nin minyon durmasına bakmayın, e-sigara keyfiniz için her şeyi kapsamlı olarak düşündük - kusursuz görsel estetiği de cabası! Mini-T modeli esigaraların devamı niteliğindeki emini’nin pratik ve fonksiyonel tasarımı en üst seviyede buhar performansı sağlıyor. AR-GE laboratuvarımızdan çıkan en yeni elektronik sigara teknolojisi olan değiştirilebilir buharlaştırıcı sistemi ile e-sigaranızdaki buharlaştırıcı kafasını istediğiniz zaman, istediğiniz yerde değiştirebilirsiniz. emini’yi şarj etmek için pili de çıkarmanıza gerek yok, emini’yi kişisel şarj ünitesine yerleştirmeniz yetiyor...emini - mükemmelliğin yepyeni, en yeni tarifi!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.