BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara VIP

28
Jan

Elektronik sigara VIP bir sigara bırakma ürünü olarak her geçen gün yayılıyor ve, daha da önemlisi, toplumsal bazda daha fazla kabul görmeye başlıyor. Elektronik sigara VIP bir sigara bırakma ürünü dedik ama bu teknoloji yalnızca özel ve çok önemli insanlar için değildir. Asgari ücretle çalışanlar da elektronik sigara alabilmektedir.

Elektronik Sigara Özel Bir Teknolojidir

İrade gücü dahil birçok denemede bulunup hala sigarayı bırakamadıysanız elektronik sigara denemenin zamanı gelmedi mi? Elektronik sigarayla sigarayı bırakmak sadece kolay değil, çok da ekonomik! Elektronik sigara VIP sağlık hizmeti gibidir – hem kişisel sağlığınız için iyidir, hem de başkalarının sağlığını tehlikeye atmaz. Katran ve karbonmonoksit gibi kanserojen maddeler içermez, pasif içicilik yaratmaz.

Elektronik sigara VIP sağlık hizmeti derken özel hastaneleri düşünün. Özel hastanelerde çok daha iyi sağlık hizmeti satın alınabilmektedir. Elektronik sigara VIP bir hizmet gibi düşünülebilir. İşin güzel tarafı, elektronik sigara almak için fazla bir para da harcamanız gerekmez - düşük fiyata yüksek sağlık hizmeti alırsınız. Sigaranın neden olduğu hastalıklar gözönünde bulundurulduğunda elektronik sigara ne kadar faydalı bir sigara bırakma ürünü hemen belli olmaktadır.

Elektronik Sigara Herkes İçindir

Elektronik sigara VIP özel bir sağlık teknolojisidir dedik, buna rağmen herkesin ulaşılabileceği bir sigara bırakma ürünüdür dedik…peki elektronik sigarayla sigarayı bırakmak ne kadar mümkün? Elektronik sigara işe yarıyor mu? Kısa ve net cevap; evet. Elektronik sigara ile sigara bırakma kadar basit bir şey yoktur. Sigarayı bırakırken nikotin ihtiyacınızı karşılar, el alışkanlığı için birebirdir. Elektronik sigarayla sigarayı bırakmak, başka sigara bırakma yolları ile kıyaslandığında açık ara öndedir. Gelin sizde artık sigarayı bırakın; elektronik sigara olsun başka bir şekilde olsun, gelin siz de sigarayı bırakın. Ömrünüze ömür katmakla kalmaz, yaşam kalitenizi birkaç seviye yukarı çekersiniz. Sigaradan sararan dişler normal rengine döner, sigara kokusu, sigara öksürüğü ve sigaranın sebep olduğu daha birçok istenmeyen durum ortadan kalkar. Yepyeni bir hayat mümkün, siz yeter ki isteyin. Sigarayı bırakmak istiyorum dediğiniz noktada size her konuda yardımcı olabiliriz çünkü OVALE demek, tertemiz bir sayfa demek. OVALE demek, sigarasız hayat demek!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.