BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Yenı Yıl Erken Geldi – eCom

26
Dec

Yeni yıl erken geldi - eCom. OVALE AR-GE departmanından herkes için mükemmel bir yeni yıl hediyesi! Hiç abartısız konuşuyoruz; elektronik sigara elektronik sigara olalı bu kadar yeniliği bir arada görmedi. Buharlaştırıcı yeni, nefes çekme ayarı yeni, likit/buharlaştırıcı etkileşimi yeni (eCom buharlaştırıcısı direkt likidin içine oturuyor). eCom’un tamamen kişiselleştirilebilen voltaj ve güç ayarları ile en kaliteli buhar keyfi garanti! eCom’un baştan tasarlanan hava dolaşımı sistemi ile hava üstten alınıp verilerek alt taraftan likit sızıntısının da önüne geçildi. 1,5 ml’lik şeffaf likit haznesi de hem uzun süre doldurmayı gerektirmiyor, hem de likit doldurma açısından pratik bir hatırlatıcı.

NEFES ÇEKME SERTLİĞİNİZE GÖRE AYARLANABİLİYOR

Her biri devrimsel nitelikteki yeniliklerin buluştuğu eCom, Elektronik sigara keyfini görülmemiş boyutlara taşıyor. Doğrudan likitin içine oturan yepyeni buharlaştırıcı teknolojisi, ayarlanabilir voltaj ve güç seviyeleri ve daha nice müthiş özellik MOD e-sigaraların yeni temsilcisi eCom’da vücut buldu.

Değiştirilebilir buharlaştırıcı kullanım esnasında likitin içine gömülü olduğu için çok kısa sürede yüksek miktarlarda buhar üretilebilmektedir. Yeni bir tasarım olan C2 buharlaştırıcısındaki valf ile elektronik sigara kullanırken kendinize en uygun üç nefes çekme modundan birini seçebilirsiniz.

    1. Ağır ve derinden nefes çekme
    2. Orta sertlikte nefes çekme
    3. Kısa/çabuk nefes çekme

AYARLANABİLİR VOLTAJ VE GÜÇ SEVİYESİ

eCom’un 650mAh’lık MOD pil, değişebilir voltaj (VV) ve değişebilir güç (VW) modu olmak üzere iki ayrı elektronik sigara kullanımı seçeneği sunmaktadır. Modlar arasında geçiş yapmak çok kolaydır; düğmeyi dört saniye basılı tutunca bir moddan diğerine geçer. Bu şekilde tercih ettiğiniz modu ayarladıktan sonra pilin alt kısmındaki halkayı çevirerek istediğiniz voltaj seviyesini seçersiniz (pili güç moduna ayarladıysanız voltaj yerine güç seviyesini belirlersiniz).

  • 3,3V - 4,8V
  • 4,5W - 9,6W

Geniş voltaj ve güç aralıkları ile kusursuz bir buhar performansı veren eCom oldukça sağlam ve çok fonksiyonlu bir elektronik sigara olarak fırçalanmış metal yapısıyla görsel olarak ve eldeki hissiyle oldukça caziptir. Düğmenin kenarları basıldığı zaman ışık yayacak şekilde çok şık tasarlanmıştır. Düşük şarj uyarı sistemi ile donatılan eCom’u şarj etmek için doğrudan bir USB çıkışına takmak yeterlidir. eCom elektronik sigara kitinde tak-çıkar ağızlıklarla kullanmak için adaptör de bulunmaktadır.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.