BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

21
Nov

Herkese günaydınlar efendim! Artık elektronik sigara iyice tabana yayılmış olmalı ki herkesin iyi-kötü bir fikri oluşmuş durumda. Elektronik sigara ile ilgili uygulanan karalama kampanyası sayesinde her gün iki paket sigara içen bir tiryaki “Elektronik sigara kanser yapıyor…” diye bir cümle kurabiliyor. Tabii böyle arkadaşlara “bilginizin kaynağı nedir?” diye sorunca pek hoş olmuyor ama bahsettiğimiz dezenformasyon politikasının bu gibi etkilerini e-sigara kullanan biri olarak gayet net algılayabiliyoruz. Herşeye rağmen Türkiye’de elektronik sigara kullanımı da hızla artmaktadır. Bu çerçevede sizinle insanların bireysel tecrübelerini paylaşmayı uygun gördük.

GERÇEK İNSANLAR, GERÇEK TECRÜBELER

Elektronik sigara kullanmaya başlamadan öncesi ve sonrası olmak üzere hayatımı bu şekilde kategorize ettim. Bu teknoloji bana yepyeni bir hayat şansı sundu. Artık kendimi daha bir zinde, daha bir enerjik hissediyorum. Elektronik sigara ile eskisinden daha mutlu bir hayatım var.”

Elektronik sigara satın alırken sigarayı bırakmamda bu kadar etkili olacağını açıkçası düşünmemiştim. Aklınıza gelebilecek bütün sigara bırakma yöntemlerini denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Zaten esigara maceram da böyle başladı – bir de bunu deneyeyim dedim ve sonuç olarak son 6 aydır sigara kullanmıyorum. İnanılacak gibi değil!”

”Elektronik sigara mucizevi bir alet. Benim gibi 3-4 senedir sigara içen birini geçtim, dedeme bile sigarayı bıraktırdı ki, Allah uzun ömür versin, dedem 50 senedir sigara içen ve birçok hastalık geçirmesine rağmen sigarayı bırakamayan adam elektronik sigara ile nikotin ihtiyacını karşılar oldu. Kullanmakta biraz zorluk çekse de elektronik sigara dedem için işe yaradı.”

DEĞİŞİMİN DAYANILMAZ HAFİFLİĞİ

“Beni elektronik sigara kullanımına yönlendiren en önemli faktör benim sağlığım değil çocuklarımın sağlığı oldu. Evde yemekten sonra eşimle tellendirirken çocuklar yine öksürmeye başladı ve ikimiz de suçluluk dolu bakışlarla beraber o anda sigarayı bırakmaya karar verdik. Bu da e-sigara ile tanışınca oldu çünkü banttır sakızdır bizde pek işe yaramadı.”

“Eşim elektronik sigara ile sigara illetinden kurtuldu. 3 aylık bebeğimiz artık güvende – ayrıca sararmış ve kötü kokan perdelerden de kurtulduk!”

“Elektronik sigara ile normal sigara arasındaki farkı anladığım nokta şakacıktan annemin yüzüne buhar üflememle oldu. Normalde sigara kokusu alınca öksürmeye başlayan kadın elektronik sigara buharından hiç etkilenmedi (hatta kokusunu çok beğendi).”

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.