BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara İzmit Genelinde Kullanılıyor

2
Jan

Türkiye’nin lider kentlerinden birisi olarak elektronik sigara İzmit bölgesinde çok tuttu; sokakta birçok insanın elinde görebiliyorsunuz. Elbette elektronik sigara İzmit civarında çok rağbet görüyor derken İzmit’de elektronik sigara kullanımı her yere yayıldı demiyoruz, sadece bu güzel kentin açık fikirli vatandaşları tarafından samimiyetle kabul gördü diyoruz.

E-sigara Kullanmak Sağlıklıdır

Elektronik sigara İzmit genelinde kullanılıyor ama niye acaba? İzmitliler sigarayı bırakmak için neden özellikle elektronik sigara tercih ediyor diye sormadan edemiyoruz çünkü İzmit yeniliklere açık olsa da Türkiye çerçevesinde elektronik sigara gerçeği ortada…yine de elektronik sigara İzmit bölgesinde çok beğenildi; bu da gösterir ki İzmit nüfusu gerçekten de toplumun ilerici bireylerini temsil ediyor. Neden mi? Elektronik sigara dünyada sayısız insanın kullandığı ve sigara bırakma yolları içinde bazılarının en başarılı sigara bırakma yöntemi olarak gördüğü bir teknolojidir. Elektronik sigara gerçekten sigarayı bıraktırmasa bu kadar yaygın kabul görebilir miydi?

E-sigara Kullanmak Mantıklıdır

Elektronik sigara İzmit civarında çok beğenildi ama diğer il ve kentlerimizde durum nasıl acaba? Elektronik sigara İzmir çevresinde oldukça yaygın, bunu biliyoruz. Aynı şekilde elektronik sigara Konya ve Kayseri şehirlerinde de oldukça ilgi görüyormuş diyorlar. İzmir’de de, Konya’da da sigarayı bırakmak istiyorum diyen sayısız insan var, hepsinin derdi aynı. Kalp krizi, akciğer kanseri, sigara öksürüğü, kronik bronşit ve felç gibi sigaranın sebep olduğu hastalıklar herkese aynı zararları verdiğinden aklın yolu birleşiyor.

Aslında onu diyoruz; elektronik sigara İzmit çevresinde ciddi tutundu ama Türkiye genelinde de inanılmaz bir kabul görüyor. Elektronik sigara ile %100 rahat ve müthiş keyifli bir şekilde sigarayı bırakabilirsiniz. Elektronik sigara ile sigarayı bırakırken asabi olmazsınız, sinirlilik durumu yaşamazsınız çünkü elektronik sigara (istediğiniz takdirde) nikotin içerebilir. Dolayısıyla nikotin ihtiyacınız karşılanır, sigara krizi yaşamazsınız (sigarayı bırakırken oluşan sinirlilik hali nikotin eksikliğinden kaynaklanmaktadır). El alışkanlığı durumu da aynı şekilde; yıllarca sigara içen bir insan psikolojik açıdan elinde bir şey tutmaya ve arada bir ağzına götürmeye programlanır. E-sigara her iki açıdan da mükemmeldir.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.