BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

En İyi Elektronik Sigara Muhabbetleri

22
Oct

Günaydınlar efendim! Hep elektronik sigara şöyledir böyledir diye yazacak değiliz ya? Bugün de aklımızda kalan en enteresan, en iyi elektronik sigara muhabbetlerimizi paylaşmak istedik. Zaten ne zaman dışarı çıksan, nereye gitsen insanlar %100 elektronik sigara hakkında bir şeyler sormadan geçmiyor o yüzden elektronik sigara ve elektronik sigara likiti açısından malzeme bol.

%100 STATÜ VE İMAJ

Geçen akşam ailecek bir arkadaşa yemeğe gittik. Kendileri esigara kullandığımı biliyorlardı ama o akşam elektronik sigara olarak yanımda eVic vardı ve arkadaşım beni görünce “O ne yahu? Elinde tüfek gibi…” türünden bir, cümle kurdu. Elektronik sigara tüfeğe mi benziyor? Hoş eVic akıllı elektronik sigara modelleri arasında cidden tüfeğe benzemese de otomatikman insanın ilgisini çekiyor.

Bizim arkadaş aldı eVic’i, evirdi çevirdi, “Ben de sigarayı bırakmak istiyorum” deyince gülmekten kendimi alamadım çünkü eVic’i gören elektronik sigara kullanmaya başlasam mı diye düşünüyor. E-sigara normal sigaraya göre çok daha iyi tabii ama olayın bir de estetik, statüsel bir durumu var. Elektronik sigara – hele hele eVic gibi bir elektronik sigara – kişisel imaj yönetimi adına mükemmel bir seçim, orası kesin.

SİGARA BIRAKMA ŞEYİ Mİ O?

Hiç unutamadığım başka bir e-sigara muhabbeti de (ki bunu daha önce de paylaşmış, bütün blog yazısını bunun üstüne oluşturmuştum) “Abi o sigara bırakma şeyi mi?” sorusuyla başlayan ve benim elektronik sigara ve elektronik sigara likitleri hakkında detaylı izahat vermemle devam eden sohbettir. Evet, bu cihaz sigara bırakma şeyi ve adı da elektronik sigara. Elektronik sigara kullanmak kolay, ucuz ve en önemlisi sağlıklıdır (normal sigaraya göre) – herkese bir sigara bırakma şeyi gerek bence.

Şaka maka elektronik sigara ile sigarayı bırakmak birçok kişi için kolay oluyor. Kendim de elektronik sigara ile sigarayı bırakmış biriyim. Çevremde esigara kullanarak sigarayı bırakan çok kişi var. Zaten Ovale Türkiye olarak hepimizi elektronik sigara kullanan insanlarız o yüzden sigarayı bırakmak istiyorsanız elektronik sigara bunu sağlayabilir. Elektronik sigara normal sigarada olduğu gibi 4 bin kimyasal madde içermez…düşünsenize sigarada radyoaktif Polonyum-210 izotopları var! Elektronik sigara normal sigaraya göre o kadar üstündür ki saymakla bitmez. Duman yok, pasif içicilik yok, karbonmonoksit (CO) yok, katran yok…e ne var peki derseniz elektronik sigara olayında keyif var, sağlık var, bütçenize katkı var. Yani aradığınız herşey e-sigara dünyasında var diyebiliriz aslında.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.