BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Gümbür Gümbür Geliyor

10
Sep

Farkındaysanız son zamanlarda elektronik sigara ile ilgili birçok haber çıkmaya başladı ve hepsi olumlu yönde. Belki çok erken ama esigara sonunda zincirlerinden kurtulmaya mı başladı acaba? Kıvanç Tatlıtuğ elektronik sigara ile sigarayı bırakacağım diye beyanat verdi. Ünlü Hollywood yıldızı Katy Perry geçen hafta elinde e-sigara ile bir partide görüntülendi. Bir-iki gün önce de saygın haber kuruluşu BBC elektronik sigara hakkında çok olumlu bir yazı yayınlayarak elektronik sigara ile sigara bırakmanın nikotin bandına göre daha kolay olduğunu ifade etti.

BUZDAĞININ GÖRÜNEN VE GÖRÜNMEYEN KISIMLARI

Klasik tabiri bu; ama detaya inince buzdağının altını görünce ister istemez elektronik sigara sonunda hak ettiği değeri görmeye başlıyor diye düşünüyoruz. Elektronik sigara üzerine bunca olumlu haberin ardı ardına gelmesi tesadüf olamaz sonuçta. Hem ünlüler hem halk elektronik sigara kullanıyorsa, global haberciğin duayenlerin bir kurum elektronik sigara için iyi şeyler yazıyorsa esigara gümbür gümbür geliyor denilebilir mi? Bizce denilebilir!

Mesela buzdağının alt kısmını oluşturan dev gelişmelerden biri Erciyes Üniversitesi’nin şu sıralar üzerinde çalıştığı e-sigara araştırması. Erciyes Üniversite bunda birkaç ay önce elektronik sigara kullanıcıları arasında anket düzenleyerek elektronik sigara hakkında birinci elden bilgi derlemişti. Yanılmıyorsak şu sıralar elektronik sigara ve elektronik sigara likitleri üzerinde laboratuar araştırmaları etabındalar ve yakında sonuçların açıklanması bekleniyor.

E-SİGARA ON MİLYONLARCA HAYAT KURTARABİLİR

Konu hakkında tarafsız bilimsel bilgiler oluştukça, elektronik sigara kullananlar kişisel tecrübelerini paylaştıkça elektronik sigara ile ilgili bilgi haznemiz genişleyecek, çok daha sağlıklı hayatlar mümkün olacak. Şaka değil, BBC’nin elektronik sigara hakkında kaleme aldığı makalelerden birinde sadece Britanya için “[E-sigara kullanarak] 5 milyon insanın hayatı kurtulabilir” diyor. Bunu bir de dünya geneline yayın, acaba elektronik sigara kullanarak hayatı kurtulabilecek kaç milyon kişi vardır dersiniz?

Heyecanla, sabırla bekliyoruz. Elektronik sigara bir gün tamamen serbest olacak. Reşit bireylere istedikleri yerden esigara alabilecek. Ürün çeşitliliği ve kalitesi genişleyecek, elektronik sigara sektörü tam profesyonel bir yapıya bürünecek. Tüm bu gelişmeleri düşününce rahatlıyor, çalışmalarımızı huzur içinde yürütebiliyoruz. Dediğimiz gibi: Heyecanla bekliyoruz, sabırla bekliyoruz çünkü elektronik sigara ile sigarayı bırakmak çok kolay, kolay olduğu kadar da keyifli, ekonomik, sağlıklı ve imaj dostu!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.