BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Tanıtımları - 1

2
Aug

OVALE ELİPS

Elektronik sigara hakkında tüm bildiklerinizi unutmaya hazır mısınız? Mühendislerimizin yoğun çalışmaları ile taçlanan elips esigara serisi sizi baştan çıkaracak. En yeni teknoloji, en kibar tasarım…en’lerle donatılan elips en iyi elektronik sigara modellerinden biri olmanın yanısıra hem statü sembolü, hem de eşsiz buhar performansı ile tam anlamıyla rakipsiz bir elektronik sigara!

Mümkün olan en kaliteli e-sigara için elips’in bazı kısımlarını büyük, bazılarını küçük tuttuk. Sonuç? %100 stil ve performans! Hangi elektronik sigara elips gibi olabilir ki? Elektronik sigara süper bir icat, elektronik sigara herkesin dilinde ama elips’i oluşturan parçalar birbirine öyle güzel oturuyor ki insan kendisi alıp incelemedikçe kelimelerle ifadesi gerçekten çok zor. Parçaların birleşiminden doğan sinerji mükemmel bir takım performansına dönüşerek elips’in neden esigara dünyasını temelinden sarstığını açıkça ortaya koyuyor.

ELİPS HAKKINDA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY!

elips bir elektronik sigara modeli olarak 4 parçadan oluşmaktadır. Pil, buharlaştırıcı (elektronik sigara atomizeri), kartuş ve ağızlık. elips’in tüm parçaları elektronik sigara parçaları açısından en kaliteli hammaddeler kullanılanarak üretilmiştir ve e-sigara kullanan insanlara maksimum rahatlık sunmak için tasarlanmıştır.

Elektronik sigara kartuş teknolojisinde gelinen son nokta ise kolayca doldurulan 1,5ml’lik fitilsiz elektronik sigara kartuşu! elips’in kartuşu bir paket sigaraya denk elektronik sigara likiti depolayabilmektedir; elektronik sigara likidi bitince tek yapmanız gereken kartuşu tekrar doldurmak – bu kadar basit! elips elektronik sigara kartuşlarındaki çift hava delikli tasarım ile optimal buhar üretimi sağlanmış; çok gerçekçi bir içim hissi yakalanmıştır.

Elektronik sigara markaları arasında açık ara lider olan Ovale kalitesi ile elips’in 350mAh’lık pili ile şarj etmeye gerek kalmadan kesintisiz 3-4 saat boyunca elektronik sigara kullanabilir, pilin geçişli şarj özelliğiyle elips’iniz şarj olurken bile e-sigara keyfi yapabilirsiniz! elips elektronik sigara modelindeki koruma sistemi pilde yanlışlıkla oluşabilecek enerji akımlarını önleyerek elektronik sigara güvenliğinde ön plana çıkmaktadır.

Bazen değil elektronik sigara şarjı ile uğraşmak, nefes almayı bile unuttuğumuz olur. elips elektronik sigara modeli için özel üretilen taşınabilir kişisel şarj ünitesi ile esigara şarj derdi tamamen ortadan kalkar - çok pratik, tüy gibi ve şık mı şık! Ünitenin kendisi şarj ihtiyacı duymadan 3-4 kere elektronik sigara şarj edebilmektedir! Yine elips elektronik sigara modeli için özel tasarlanan şarj yuvası hem elektronik sigara için güvenli bir platform görevi görür, hem de elips’iniz şarj olurken elinizin altında olmasını sağlar.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.