BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara İle İlgi Odağı Olmak

13
Nov

Sigarayı bırakmak için harika bir yöntem olan elektronik sigara bilindiği üzere parasal getirisi de çok iyi olan bir teknolojidir. Elektronik sigara ile yalnızca fiziksel değil, finansal sağlığınız da iyileşir ama elektronik sigara ile ilgili az konuşulan bir başka özellik de elektronik sigara ile sosyal statü olarak sınıf atlayacağınız gerçeğidir.

1 - STATÜ SEMBOLÜ

Esigara kullanmak bir anda bütün ilgiyi üzerinizde toplar. Elektronik sigara hakkında size sorular, e-sigara estetiğine aşık olanlar…sonuçta elektronik sigara o kadar görsel cazibesi olan bir teknolojidir ki taraflı tarafsız herkesin ilgisini size yönlendirir. Normal tabii – neticede siz elektronik sigara kullanarak sigarayı bırakmak için topluma önderlik ediyorsunuz.

OVALE elektronik sigara modelleri çeşit çeşit olmasına rağmen hepsi birbirinden güzel, birbirinden cazip birer elektronik sigara olarak ne zaman bir ortamda fark edilse hemen bütün gözler onun üstüne çevrilir. Gerçekten de, e-sigara içmek için cihazınızı ağzınıza götürdüğünüzde birçok bakışın bir anda sizin üstünüzde odaklandığını fark edersiniz – elektronik sigara aynı zamanda egoyu da tatmin eder.

2 - SOSYAL PRİM TAVAN YAPAR

İşyerinde, dışarıda…nerede olursanız olun elektronik sigara ortaya çıktı mı “o ne ya?”, “elektronik sigara mı o?”, “nasıl çalışıyor?”, “çok şıkmış” türünden sorular ve yorumlara başlar ve siz bir anda kendinizi elektronik sigara hakkında konuşurken bulursunuz. Hele hele e-sigara ile sigarayı bıraktığınızı söyleyince herkes sigaradan kurtulmak bu kadar kolay olamaz der. Elektronik sigara likitleri ve nikotin konusu da oldukça ilgi çeker. Ve çok komiktir, insan kendini biraz pazarlamacı gibi hisseder çünkü ortamda genellikle elektronik sigara kullanan sınırlı sayıda kişiden birisinizdir ve bütün ilgi size odaklanır ve bir sürü soru cevaplarsınız.

OVALE elektronik sigara modelleri akıllı telefonlar gibidir ilgi açısından. Güvendiğiniz arkadaşlarınıza verirsiniz, onlar incelerken sordukları sorulara düzgün yanıt vermeye çaılışırsınız. E tabii biraz da kendinize de pay çıkarırsınız. E-sigara kullanmak, yeniliklere açık insanlar arasında daha yaygındır ve elektronik sigara ile toplumun en önünde olduğunuzu göstererek insanları oldukça etkilersiniz. Gelin sizi de bir ilgi mıknatısı yapalım; OVALE elektronik sigara ile 2014 yılında çok daha popüler olabilirsiniz!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.