BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Kullanımı

17
Dec

Günaydınlar efendim, bugün yazımızı genel olarak elektronik sigara kullanımı etrafında işleyeceğiz ve elektronik sigara kullanımı hakkında bazı ana noktalara değineceğiz. Elektronik sigara kullanımı en kolay sigara bırakma ürünü olarak öne çıkmaktadır, çünkü mekanizması basittir. Elbette MOD elektronik sigara denilen modellerden bahsetmiyoruz. Sadece diyoruz ki elektronik sigara kullanımı yeni başlayanlar için hiç de zor değildir, aksine çocuk oyuncağı desek yeridir.

Elektronik Sigara Kullanımı Kolaydır

E-sigara, kullanımı olsun başka meziyetleri olsun sigaradan kurtulmak için harika bir opsiyondur. Bunun da nedeni işe yaraması, yani elektronik sigara kullanımı sigarayı bırakmaya yol açıyor! Şaka bir yana gerçekten de pilli sigara kullanarak sigarayı bırakan o kadar çok kişi tanıyoruz ki şaşarsınız. Elektronik sigara kullanımı ile ilgili tıbbi ve parasal avantajları belli aralıklarla hep hatırlatırız ama bu sefer yalnızca şunu demek istiyoruz: elektronik sigara ile sigarayı tamamen bırakma şansınız çok yüksek.

Elektronik sigara kullanımı hakkındaki detaysal bilgisel bu noktada öne çıkıyor çünkü elektronik sigara adım adım ilerlenmesi gereken bir teknolojidir. Diğer bir deyişle elektronik sigara kullanımı kolaydır, ama doğru yolu izlersek. Elektronik sigara kullanılacaksa az parçalı modellerle başlanması, sigarayı bırakmak açısından çok daha başarılı sonuçlar alınması anlamına geliyor. İlk başlarken iki-üç parçadan oluşan bir esigara satın aldığınızda hem e-sigara kullanmak çok kolay olur, hem tasarruf edersiniz. Çok parçası olan elektronik sigara modellerinin ünitelerini birbirine takmak yeni başlayanlar için işkence olabilmektedir.

Elektronik Sigara Kullanımı Doğru Karardır

Elektronik sigara kullanımı itibarıyla oldukça basit bir temele dayanıyor: (Varsa) düğmesine basıp oluşan buharı ciğerinize çekersiniz. “Varsa” dedik çünkü bazı buharlı sigara modelleri otomatik pillere sahiptir ve düğmeleri yoktur. Otomatik e-sigara modelleri normal sigara gibi çektiniz mi çalışır.

    a. Cihaza e-sigara likiti doldurulur, pilin şarjlı olup olmadığına bakılır.
    b. Modele göre düğmeye basarak ya da direkt buhar çekilir.
    c. Esigara likiti azaldıkça doldurulur, pilin şarjı azaldıkça şarj edilir.

Bu üç adım hiç değişmez ve elektronik sigara kullanımı adına döngüsel bir sistemi temsil eder. Gayet basit ve sigaradan kurtulmak için çok başarılı bir metot. Elektronik sigara kullanımı kolay olduğu ve sigarayı bırakmada üstün başarı sağladığı içindir ki bu kadar ilgi görüyor. Aksi bir durumda zaten şu ana kadar çoktan tarihin tozlu sayfaları arasında yerini almıştı bile!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.