BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Trabzon Merkezde

16
Jan

Elektronik sigara Trabzon için sigaradan kurtulmanın kesin yolu gibi görünüyor. Önümüzdeki hafta Trabzon’a gidiyoruz ama oradaki arkadaşlarımızdan gelen haberler bu yönde. Elektronik sigara Trabzon toplumsal yapısına bayağı bir işlemiş olacak ki bu kadar olumlu haberler geliyor.

Trabzon’da Elektronik Sigara

Karadenizliler pratik zekalıdır, çabuk ve etkili çözümleri severler. Elektronik sigara pratikliğin ta kendisi olduğundan olsa gerek, elektronik sigara Trabzon civarında yoğun ilgi görüyor. Mantıklı da. Sonuçta bir sigara alternatifi olarak elektronik sigara kullanmak hem sağlıksal hem finansal açıdan mükemmel netice veriyor – sigarayı bırakmak kolaylaşıyor, çevrenizde pasif içicilik tehlikesi yaratmıyorsunuz, yılda binlerce TL tasarruf yapıyorsunuz…pratiklik bu, daha ne olacak?

Kendi gözlerimizle görmeden tam bir analizde bulunmak afaki olacak ama elektronik sigara Trabzon sokaklarında bile kullanılıyorsa bunu oldukça büyük bir gelişme sayacağız. Kapalı alanların dışında elektronik sigara kullananlar genelde insanın gözüne çarpmaz – elektronik sigara Trabzon sokaklarında gezinirken gözümüze çarparsa bu istatistiksel açıdan önemli olacaktır. Arkadaşlarımızın dediğine göre asıl elektronik sigara Trabzon merkezde odaklanmış durumdaymış (Kayseri gibi). Elektronik sigara satan yerler daha çok merkezde toplandığı için asıl ziyaret edilecek yer burasıymış. Göreceğiz.

Elektronik Sigara Satan Yerler

Şehir şehir gezerek elektronik sigara hakkında bilgi topladığımız bu kısa seyahatlerde en dikkat ettiğimiz konulardan biri de elektronik sigara kullananlar hakkında mümkün olduğunca istatistik not etmektir. Elektronik sigara Trabzon şehrinde daha çok 25-45 yaş arası mı kullanılıyor? Hemen not ederiz. MOD elektronik sigara görünce hemen not alırız. Cinsiyet, marka ve benzeri istatistikler de tutarak o bölgenin elimizden geldiğince bir elektronik sigara haritasını çıkarırız.

Elektronik sigara Trabzon ile Kayseri gibi daha çok merkezde toplanmış olunca analiz işini çok daha kolaylaştırıyor. İzmir, Ankara ve İstanbul gibi metropollerde elektronik sigara çok farklı semtlere yayılmış durumda olduğu için bilgi toplamak gerçekten çok daha zahmetli. Olsun, yine de değiyor çünkü ülkemizde daha yeni yeni ayaklanmaya başlayan elektronik sigara hakkında her türlü bilgiye ihtiyacımız var…bekle bizi Trabzon.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.