BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Parçaları

18
Oct

Elektronik sigara yedek parça olarak diğer tüketici ürünlerinden çok da farklı değildir; elektronik sigara parçaları en az hangi modeli seçtiğiniz ve hangi e-likiti tercih ettiğiniz kadar önemlidir çünkü tercihiniz hangi model olursa olsun arada bir elektronik sigara parçaları için alışveriş yapmanız gerekecektir - elektronik sigara yedek parçaları bulunamadığı durumlarda sağlık yatırımınızı riske atmamak için Ovale Türkiye olarak çok kapsamlı seçenekler sunmaktayız. Ve hep dediğimiz gibi, kalite sadece fiyat ile ölçülmez…ölçülemez. Elektronik sigara yedek parçaları kaliteyi belirleyen önemli faktörlerden biridir ve mutlaka bu çerçevede değerlendirilmelidir. Genel itibariyla elektronik sigara yedek parçaları üçe ayrılır ve aşağıdaki genel başlıklar altında toplanabilir:

    a) Elektronik sigara kartuşu
    b) Elektronik sigara pili (elektronik sigara bataryası)
    c) Elektronik sigara atomizerleri (buharlaştırıcıları)

E-SİGARA KARTUŞU

Elektronik sigara kartuşu, e-likit koyulan ünitedir. Zaman zaman kişisel kullanım durumuna göre değiştirilmesi gerekir. Böylelikle en iyi performans mümkün olmaktadır. Elektronik sigara parçaları arasında önemi fazla takdir edilmeyen bir ünite olan elektronik sigara kartuşu belli zaman aralıklarıyla değiştirilmediğinde elikit sızıntısı yaşanabilmektedir. Cihazınızdan en verimli şekilde faydalanabilmek ve cihazınızdan en iyi buhar performansını alabilmeniz için kartuşlarınızı 2 haftada bir değiştirmenizi öneririz.

E-SİGARA PİLİ

Elektronik sigara bataryası da en çok satılan elektronik sigara parçaları arasındadır. Esigara pili, elektronik sigara yedek parçaları arasında buhar performansını en çok etkileyen etkenlerdendir çünkü elektronik sigara bataryası düzgün şarj tutmuyorsa, akımı doğru iletmiyorsa elikit buhara dönüşürken sorunlar oluşur. Buhara dönüşmeyen e-likit, elektronik sigara kartuşu üstünde terlemeye neden olabilir. Miyadı dolmuş esigara pili elikit sızıntısı da yaratabilmektedir.

E-SİGARA ATOMİZERLERİ (BUHARLAŞTIRICILARI)

Elektronik sigara atomizerleri (buharlaştırıcıları) ise başlı başına bir kategoridir. Elektronik sigara yedek parçaları arasında zannediyoruz ki en önemlisi elektronik sigara atomizerleri (buharlaştırıcıları) olmalıdır çünkü elektronik sigara atomizerleri (buharlaştırıcıları) doğru çalışmazsa e-likit yanık tadı verebilir. Ayrıca elektronik sigara atomizerleri tam randımanlı çalışmadığında elikit en iyi şekilde buhara dönüşemez ve bu da yukarı bahsettiğimiz gibi kartuşta terlemeye neden olabilir ya da e-likit sızıntısı yaratabilir.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.