BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Gerçek Elektronik Sigara Tecrübeleri - 2

19
Sep

Dün kaldığımız yerden devam edip, yarın da aynı şekilde siz değerli müşterilerimizin elektronik sigara ve elektronik sigara likiti yorumlarını paylaşarak haftayı kapatalım diyoruz. Sonuçta bilgi paylaştıkça büyür; bu konsept esigara için de geçerlidir ve bireysel elektronik sigara deneyimlerinizi burada yayınladıkça insanlar hem elektronik sigara ile sigarayı bırakmak hakkında bilinçleniyor, hem de elektronik sigara ile ilgili birinci elden bilgi sahibi oluyor.

HEM UCUZ HEM KALİTELİ

“Eşimin ısrarı üzerine elektronik sigara denemeye karar verdim ve hiç beklemediğim kadar iyi çıktı diyebilirim. Doğrusu ben bir dener bırakırım demiştim ama elektronik sigara bana sigarayı bıraktırdı onun için çok mutluyum.”

“YILLARDIR ELEKTRONİK SİGARA KULLANAN BİRİ OLARAK DİREK DİYORUMKİ EGOC KESİNLİKLE DAHA İYİ TAT VERİYOR.”

“Kız arkadaşımla beraber esigara denemesi yapmak için birer emini aldık ve sigarayı çok azalltık.”

“Hem ucuz hem kaliteli. Elektronik sigara böyle olmalı.”

Elektronik sigara ile ilgili dönen dolaplar boşa çıkınca çok güleceğim. İnsanları baya aptal zannediyorlar bu tütün firmaları herhalde.”

“Nasıl oldu anlamadım ama e-sigara kullanmaya başlayalı beri sigara içmedim. 32 sene içmişim sigarayı dile kolay ve direk bıraktım. Sigarayı bırakmak isteyen herkese elektronik sigara diyorum…”

PARAVE SAĞLIK AÇISINDAN ÇOK BAŞARILI

elektronik sigara ile sigarayı bırakmak kesinlikle zor değil. Ben şahsen sigara bıraktırma hapı denedim daha önce midemi çok kötü yaptı. Elektronik sigara ile 2 aydır bir tek sigara içmedim ve kendimi her açıdan çok daha iyi hissediyorum. “

“e-sigara parasal ve sağlıksal açıdan çok başarılı.”

“Bugüne kadar elips-c kadar iyi elektronik sigara kullanmadım. Ne likit akıtıyor ne ikide bir bozuluyor. Komik olacak ama adamlar yapmış yani.”

“Sigarayı bırakan biri olarak esigara benim için çok önemli elektronik sigara ile sigarayı bıraktım ve bir sene oldu içmiyeli.”

ELEKTRONİK SİGARA İLE SİGARAYI BIRAKTIM YILLARCA İÇTİM ARTIK İÇMİYOM ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN”

“En ucuz elektronik sigara yerine hep en iyi elektronik sigara diyenlerdenim, yazdıklarınıza canı gönülden katılıyorum.”

“Elektronik sigara ile sigarayı bırakmak benim de yaşamıma olumlu yansıdı. Belli bir süre elektronik sigara kullanan kişi nefes nefese kalmıyor, bunu net söylerim. Elektronik sigara zararlı diyenlere gülüyorum çünkü hem fiziksel olarak hem para olarak hayatımda herşey daha iyi gidiyor.”

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.