BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

En İyi Elektronik Sigara İlgi Çeker

14
Nov

Elektronik sigara sağlık ve para açısından insan hayatına ne kadar pozitif etki ediyorsa bir aksesuar olarak da elektronik sigara aynı pozitif etkiye sahiptir çünkü elektronik sigara görünüş itibarıyla tam bir ilgi mıknatısı gibidir. Elektronik sigara kullananlar bilir; dışarıda elektronik sigara tüttürürken bütün gözler bir anda senin üstüne çevrilir; hiç tanımadığın insanlar saygıyla yaklaşıp elektronik sigara hakkında sizden bilgi almaya çalışırlar…yani elektronik sigara yalnızca sağlık ve para olarak değil, aynı zamanda imaj meselesi olarak değerlendirilmelidir.

TOPLUMUN ÜST TABAKASI

Esigara kullananların çok iyi bileceği üzere e-sigara ve elektronik sigara likitleri çok ilgi uyandıran birer üründür. Elektronik sigara ile bir bara gittiğinizde ya da bir restorandayken herkesten önce garson arkadaş elektronik sigara hakkında mutlaka bir şeyler sorar. Elektronik sigara bar gibi sosyal bir mekanda zaten müthiş etkilidir ve sohbetlerin başlamasına vesile olur.

E-sigara masanın üstünde çok şık durduğu için aslında içmenize bile gerek kalmaz! Ve ne enteresandır ki elektronik sigara toplumun her kesiminden insanı kendine çeker - sonuçta sigarada katran ve karbonmonoksit (CO) var ve ikisi de müthiş birer kanser sebebi. Hiç unutmam bir gün çevirme vardı ve polis benden ehliyet ve ruhsatı isterken vites kolunun yanında duran elektronik sigara gözüne çarptı ve o da “o nedir?” diye sordu. “Elektronik sigara memur bey, isterseniz bakabilirsiniz” türünden bir cümle kurup kendisine ehliyet ve ruhsatla beraber elektronik sigara uzattım :)

SAĞLIK, PARA VE İMAJ

Hele hele bir de eVic gibi MOD elektronik sigara kullanıyorsanız siz asıl o zaman görün eğlenceyi! Ben şu sıralar MOD e-sigara kullanıyorum ve eVic ile beraber Cylo clearomizer tercih ediyorum. eVic ve Cylo beraber o kadar etkileyici görünüyor ki insanın imajı bir anda birkaç puan artıyor. eVic elektronik sigara olarak Cylo ile beraber kullanıldığında “bana bak, bana bak” diye bağırıyor – o kadar etkili yani!

Elektronik sigara neden dünya genelinde bu kadar başarılı oldu, neden insanların en tercih ettikleri sigara bırakma yöntemleri arasına girdi belli oluyor. E-sigara hem normal sigaraya göre daha sağlıklı, hem para kurtarıyor, bir de üstüne mükemmel bir estetiğe sahip olarak size sosyal avantajlar sağlıyor – hayır, bundan iyisi can sağlığı diyeceğim ama elektronik sigara can sağlığına da iyi geliyor zaten!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.