BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Normal Sigaraya Göre...

12
Jun

E-sigara Çok Güzel Kokar

Elektronik sigara kötü kokulara sebep olmaz – aksine elikitinin buharı çok güzel kokar. Elektronik sigara likitleri çok çeşitlidir ve hepsinin apayrı, muhteşem kokuları vardır. Elektronik sigara likitlerinin ürettiği buharı koklamak isteyenlerle yepyeni bir dönem açıldı denilebilir. Pasif içicilik out, aktif koklayıcılık in!

Normal Sigaralarda 4,000’den Fazla Kimyasal Bulunur

E-sigarada katran ve karbonmonoksit yoktur – normal sigarada bulunan 4,000’den fazla kimyasal madde de yoktur; yalnızca propilen glikol, bitkisel gliserin, nikotin gibi maddeler vardır. Normal sigaralarda radyoaktif polonyum dahil o kadar zehir vardır ki inanın saymakla bitmez.

Elektronik Sigara İle Solma-Sararma Olmaz

Esigara ile dişleriniz ve parmaklarınız sararmaz ama herkesin bildiği gibi normal sigara ile parmaklarımız sapsarı olur ve dişlerimizde sarı-kahverengi lekeler oluşur.

Esigarada Ateş ve Kül Yoktur

Elektronik sigara için ateşe gerek yoktur; kül üretmez. Esigaranın yangın tehlikesi de yoktur. Elektronik sigara ve e-likitlerin bu özelliği ile hayatlar da kurtulmaktadır.

Çok Farklı Aromalarda Likit Vardır

Esigara likitlerinin birçok farklı çeşidi bulunur; normal sigarada olduğu gibi tat açısından kısır döngü yaşanmaz. Çikolatalı elikitten tutun konyaklı e-likite kadar çok geniş bir yelpazede elektronik sigara likiti bulunmaktadır.

Gittiğiniz Her Yere Gelir

Elektronik sigaranızı değişik yerlerde kullanabilirken normal sigara artık neredeyse tamamen yasaklanmak üzeredir. Sigarayı bırakmak için elektronik sigaraya geçmenin tam zamanı! Esigara ile sinirlenmeden, kilo almadan sigarayı bırakabilirsiniz.

E-Sigara Çevrecidir

E-sigara parçalarını tekrar kazanmak çok kolaydır – normal sigaranın izmariti ise tam bir geridönüşüm kabusudur ki her sene yerlere 4,5 trilyon izmarit atıldığını da hesaba katarsak elektronik sigaranın ne kadar doğru bir seçim olduğu açıkça görülmektedir.

Elektronik sigara üretmek için çevre talan edilmez. Aksine normal sigara üretimi için senede 600 milyon kadar agaç kesilmektedir. Son tahlilde elektronik sigara birçok değişik açıdan çevre dostudur.

Elektronik Sigara Daha Ekonomiktir

Esigara her açıdan normal sigaraya göre çok daha ucuzdur. Hele hele sigaraya durmaksızın gelen zamlar düşünüldüğünde e-sigara kadar ucuz bir sigara bırakma yöntemi yok denilebilir.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
  • Salih Nedim Akoğlu
    ELEKTRONİK SİGARA TARTIŞILMAZ YAŞANIR
  • Ayşegül Seyhan Kurular
    Elektronik sigara ile sigarayı bırakmak kesinlikle zor değil. Ben şahsen sigara bıraktırma hapı denedim daha önce midemi çok kötü yaptı. Elektronik sigara ile 2 aydır bir tek sigara içmedim ve kendimi her açıdan çok daha iyi hissediyorum.
  • Demir Köleoğlu
    Elektronik sigara kullanmaya başlayalı beri çok az öksürür oldum. Nefes darlığıda gitti dedikleri kadar varmış.
  • Nihat Hanamlı
    17 sene sigara içtim ve elektronik sigara kullanmaya başlayalı bir tane sigara içmedim. Sigarayı bırakmak isteyenler kesin deneyin.
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.