BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Ovale Elektronik Sigara: Değiştirilebilir Buharlaştırıcılar

15
Jul

Değiştirilebilir buharlaştırıcı sistemiyle Ovale elektronik sigara dünyasını baştan tanımlamış, elektronik sigara hakkında tüm bilinenlerin gözden geçirilmesine sebep olmuştur. Ovale e-sigaralarında yer alan değiştirilebilir buharlaştırıcı sistemi üç ana sebepten dolayı diğer esigara buharlaştırıcılarına göre daha üstündür: Daha iyi lezzet verir, daha ucuzdur ve daha kolay kullanılır!

1) Değiştirilebilir Elektronik Sigara Buharlaştırıcıları Daha İyi Tat Verir

Bütün elektronik sigara kullananlar bilir ve tecrübeyle sabittir: E-sigaranızın değiştirilebilir buharlaştırıcısı varsa elektronik sigara likitinizden kat be kat fazla lezzet alırsınız. Tipik bir clearomizer sadece yavan bir buhar verirken değiştirilebilir buharlaştırıcı ile elektronik sigara likitinin gerçek tadı ortaya çıkar.

Sadece bu sebep bile elektronik sigara kullanıcılarının Ovale’ye geçmeleri için yeter sebeptir çünkü e-sigara keyfinin önemli bir kısmı esigara likitinin tadını alabilmektir. Ovale değiştirilebilir buharlaştırıcı sistemiyle elektronik sigara likitinden en üstün lezzet randımanı alan elektronik sigaradır.

2) Değiştirilebilir Elektronik Sigara Buharlaştırıcıları Daha Ekonomiktir

Değiştirilebilir buharlaştırıcılar eski model buharlaştırıcılara göre çok daha ekonomiktir çünkü komple bir buharlaştırıcı mekanizması değiştirmek yerine sadece buharlaştırıcı kafasını değiştirmek yeterlidir.

Bütün bir buharlaştırıcı sistemini yenilemek zorunda kalmadığınız için değiştirilebilir buharlaştırıcı sistemli Ovale e-sigaraları parasal yönden büyük bir avantaj sağlamaktadır. Değiştirilebilir buharlaştırıcı sistemi olan Ovale e-sigaraları ile uzun vadede cebinizde kalacak para ciddi bir miktardır – ki zaten global sektör bu yüzden Ovale’yi örnek alarak elektronik sigarada değiştirilebilir buharlaştırıcı sistemine yönelmiştir.

3) Değiştirilebilir Elektronik Sigara Buharlaştırıcılarının Kullanımı Çok Kolaydır

Bütün elektronik sigara kullanıcıları bilir ki bazı esigaraların buharlaştırıcılarını çıkarmak için pense kullanmak gerekir. Evet, yanlış okumadınız – bazı elektronik sigaraların buharlaştırıcılarını çıkarmak için pense gerekir.

Hal böyleyken değiştirilebilir buharlaştırıcıların kullanım kolaylığı açısından ne denli müthiş bir teknoloji olduğunu fazla anlatmaya gerek yok aslında. Değiştirilebilir buharlaştırıcı sistemi olan bir elektronik sigaranın buharlaştırıcısını çıkarıp yenisini takmak için başparmak ve işaret parmağı yeterlidir – bu kadar basit.

Yukarıda saydığımızı sebeplerden ötürü insanlar ister istemez değiştirilebilir buharlaştırıcı sistemi olan e-sigaralara yönelmekte, bu elektronik sigaraların ezici çoğunluğu da Ovale olmaktadır çünkü Ovale değiştirilebilir buharlaştırıcı teknolojisinin lider markası olarak siz değerli müşterilerimizin teveccühü ile tartışılmaz bir dünya lideri olmuştur.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.