BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Tatsız Tuzsuz Elektronik Sigara Likitleri

30
Aug

Herkeslere günaydınlar efendim! Bu sabah kalktım, kahvemle elektronik sigara keyfine girdim ve hep aklıma gelen, yine hep arada kaynayıp giden bir konuda yazmaya karar verdim: elektronik sigara ve elektronik sigara likiti arasındaki tatsal bağlantı. Sonuç olarak şurası kesin ki e-sigara buharlaştırıcısı elektronik sigara likitinin verdiği tadı çok etkiliyor. Hatta elektronik sigara buharlaştırıcısı ne kadar kaliteli olursa elektronik sigara likitinden alacağınız haz o kadar iyi oluyor denilebilir.

ARADA BÜYÜK BİR FARK VAR

Hiç adı sanı belli olmayan elektronik sigara kullandınız mı? Peki bu elektronik sigara modelleri ile nefes çektiğinizde elektronik sigara likitinin lezzeti nasıldı? “Neye göre?” derseniz Ovale elektronik sigara modellerine göre diyeceğim çünkü gerçekten Ovale elektronik sigara buharlaştırıcıları işçilik olsun kullanılan malzeme olsun sektörde saygın bir yere sahiptir. Ovale e-sigara modelleri her likitin hakkını tam verir. Böyle bir cümle kurmak da herkese nasip olmaz - zaten bu yüzden hiç kıyaslama şansınız oldu mu diye sormuştum çünkü biz sektörümüz gereği en olmadık elektronik sigara ve elektronik sigara likiti ile denemeler yapıyoruz ve çoğu zaman likitin tadını bile alamıyoruz. E ne anlamı kaldı o zaman esigara kullanmanın?

Daha önce de dedik, biz de elektronik sigara kullanmaya başladığımızda saçma sapan ürünlere yöneldik çünkü fiyatları inanılmaz derecede iyiydi. İyiydi ama elektronik sigara buharlaştırıcısı ne adam gibi buhar veriyordu ne de verdiği buharın tadı iyiydi. Bunu düşününce aklıma hep “pırasa” gelir çünkü pırasa benim için yavan bir yemektir ve elektronik sigara likiti tat vermezse “hah, pırasa içiyoruz” derim hep.

PIRASADAN UZAK DURMAK LAZIM

Şaka bir yana gerçekten de “buharlaştırıcısı düzgün olmayan elektronik sigara kesinlikle uzak durulması gereken bir elektronik sigara” cümlesini şiar edineli çok oldu. Hasbelkader kötü buharlaştırıcısı olan bir e-sigara içersiniz bir de içinde kalitesiz bir likit varsa vay halinize! Bir daha elektronik sigara kullanmaz, tövbe edersiniz. Esigara ve elektronik sigara likiti alırken bu faktörleri gözönünde bulundurmakta fayda var. Elektronik sigara buharlaştırıcısı fitile hemen tel sarmakla olmuyor. Evde elektronik sigara likiti üretmek kolay gibi görünse de kimya mühendisleri bu iş yıllarca uğraşıyor. Ovale likitleri İtalya’da bir ilaç firması tarafından üretilir ve bu sadece “kalite ve iyi lezzet” anlamına gelmez. Ovale elektronik sigara likitleri aynı zamanda insana huzur da verir.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.