BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Denemeleri – 2

4
Oct

Elektronik sigara hakkında doğaçlama ve deneme formatında yazmaya devam ediyoruz…aslında o kadar da kolay değilmiş gelişigüzel yazı yazmak – hele hele elektronik sigara ile ilgili yazmak hiç de kolay değilmiş. Elektronik sigara, nam-ı diğer e-sigara, atomizer (buharlaştırıcı), kartuş ve batarya (pil) denilen parçalardan oluşur. Elektronik sigara likiti atomizer ile buhara dönüşerek sigara gibi içilir ama sigaradaki zararlı maddeler açısında sigara katranı ve karbonmonoksit (CO) gibi sigaradaki zehirli maddeler içermez.

EN İYİ ELEKTRONİK SİGARA OVALE

E-sigara ve elektronik sigara likiti fiyat olarak uygun, kullanılan teknoloji açısından da mükemmel gelişmiş bir sigara bırakma yöntemidir. Elektronik sigara kullanmak bazıları için en etkili nikotin yerine koyma tedavisi olarak kabul edilmektedir. Elektronik sigara likiti ve elektronik sigara yedek parça dünyasının en önemli olgularından biri kalitedir. Ovale elektronik sigara likiti İtalya’da bir ilaç firması tarafından üretilmektedir ve ISO 9001 kalite onayına sahiptir. Elektronik sigara, yedek parça olarak da kaliteden ödün verilemeyecek bir sağlık teknolojisidir çünkü elektronik sigara, yedek parça bulunamazsa çöpe atılsa yeridir.

Esigara ile sigarayı bırakınca sigaradaki zehirli maddeler artık size risk teşkil etmez. Pasif içicilik ortadan kalkar. Sigara sebebiyle oluşan hastalıklar biter, hele hele akciğer kanseri riski çok azalır. Elektronik sigara da ekonomiktir, elektronik sigara likiti de. Yıllık sigaraya harcanan para düşünülünce elektronik sigara ile sigarayı bırakmak ne kadar sağlıklı (hem fiziksel hem finansal olarak) görülmektedir.

EN İYİ ELEKTRONİK SİGARA LİKİTİ OVALE

Elektronik sigara kullanmak insanın nefesine ferahlık verir, elektronik sigara likiti buharlaşınca sigara dumanı gibi pis kokmaz, aksine harika kokar. Elektronik sigara kullananların sigara öksürüğü yok olur. Nefesleri açılır. Esigara ile gerçekten de hayata yepyeni bir sayfa açarsınız. Bunu da kendimizden biliyoruz çünkü nikotin bandı, nikotin sakızı gibi sigara bırakma yöntemleri deneyip sigarayı bırakamayan kişiler olarak biz Ovale Turkey olarak hepimiz e-sigara ile sigarayı bıraktık.

Elektronik sigara bize göre şu an dünyadaki en iyi sigarayı bırakmak yolları arasında birincidir – kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz, elektronik sigara kullanarak cebinizde gayet iyi bir para kalır, ayrıca pasif içicilik de ortadan kalktığı için sevdiklerinizi zehirlemezsiniz. Sigara yüzünden ölenler bu kadar çokken gelin siz de e-sigara ile tanışın ve elektronik sigara ile çok daha sağlıklı bir hayata yelken açın!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.