BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Fiziksel ve Parasal Sağlık İçin Elektronik Sigara İçin

1
Aug

2008 yılından bu yana e-sigara hızla gelişti ve farklılaştı. İlk başlarda çeşitlilik ve teknoloji açısından çok da tatmin edici olmayan elektronik sigara beş yılda büyük ilerleme kaydetti. Şu an birçok farklı çeşit ve üstün performans sağlayan teknolojisi ile elektronik sigara ciddi rağbet görmektedir. Bazı yazılarımızı elektronik sigara ve sağlık hakkında olur, bazıları elektronik sigara parçaları ile ilgilidir…bu sefer de elektronik sigara ile sigarayı bırakma ile ilgili parasal konulara değineceğiz.

ELEKTRONİK SİGARA NEDİR?

Elektronik sigara fiziksel ve parasal sağlık yatırımıdır. İnsanlar esigara kullanmaya karar verdiklerinde bu kararın ana etkeni hep sağlık olmaktadır – bu da gayet normal tabii ama elektronik sigara ile sigarayı bırakmanın “finansal sağlık” açısından da müthiş olumlu etkileri olmaktadır. Hele hele normal sigara fiyatlarını ve devamlı gelen zamları düşününce e-sigara ile sigarayı bırakmanın hem fiziksel ve mali sağlık açısından en doğru karar olduğu net bir şekle görülüyor.

Türkiye’de normal sigara kullanan ve günde bir paket sigara içen bir tiryakinin aylık masrafı 200-300 TL civarındadır. Bu rakamlar pahalı sigara içip günde 1 paketten fazla tüketildiği durumlarda aylık 500 TL’ye çıkabilmektedir. Elektronik sigara ile sigarayı bırakıp bu korkunç masrafı ayda 40-50 TL’ye düşürebilirsiniz. Bu da sadece kullanacağınız elektronik sigara likitinin ve ayda bir kez değiştireceğiniz buharlaştırıcının masrafı olacaktır.

ELEKTRONİK SİGARA İLE SİGARAYI BIRAKANLAR

Elektronik sigara yavaş yavaş insanların hayatına entegre olmakta, sigarayı bırakmak isteyip bırakamayan tiryakilerin yeni umudu olarak kabul edilmektedir. E-sigara normal sigaraya oranla oldukça ucuzdur. İyi elektronik sigara alıyorsanız bir diğer avantaj da bir kere alıp uzun süre kullanabilmenizdir. Arada bir elektronik sigara likiti ve buharlaştırıcı almanız gerekir o kadar – ki bu elektronik sigara parçaları gayet ucuzdur. En pahalı elektronik sigara ürünlerini kullansanız bile normal sigaradan çok daha ucuza gelecektir.

Esigara normal sigara gibi devamlı para vermeniz gereken bir ürün değildir. Kaliteli elektronik sigara aldığınızda bir kere para verip uzun süre kullanırsınız. Elektronik sigara alırken ucuza kaçıp kalitesiz ve kısa sürede bozulacak elektronik sigara ürünlerine yönelmemenizi tavsiye ederiz. Ovale Türkiye olarak size en iyi elektronik sigara ve elektronik sigara likitlerini sunmak için buradayız.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
  • Sezai Yalçıner
    Doğru bir tespit,elektronik sigara hem parasal hem sağlıksal açıdan çok başarılı.
  • Galip Mersinli
    Elektronik sigara kullanmadan önce normal sigaraya ne kadar harcama yaptığımı anlatamam kaliteli ürün ve hizmetiniz teşekkür ederim. Keşke herkesin sizin ki gib bir ticaret anlayışı olsa.
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.