BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Para ve Huzur Törpüleri - Dolandırıcılara Dikkat!

17
Apr

Bildiğiniz gibi arada sırada piyasadaki sahtekarlar hakkında küçük hatırlatmalarda bulunuruz. Aşağıdaki bütün şikayetler son 1 ay içinde yaşanan olaylardan derlenmiştir:

  • Orjinalego.com - İade Almıyor! Abdulaziz F. | 12 Nisan 2013 09:20 Yaklaşık 1,5 ay önce orjinalego dan almış olduğum elektronik sigara dan verim alamadığımdan dolayı kargo parasını ödeyip para iadesi istememe rağmen param ödenmedi onlarlada irtibat kuramıyorum galiba siteyi de kapatmışlar.
  • Orjinalego.com - İade Almıyor! Ahmet N. A. | 25 Mart 2013 15:10 Em-Fa E-ticaret adı altında orjinalego. com sitesinden sipariş verdiğim elektronik sigara bozuk çıktı, geri gönderdim, gönderdikleri 2. üründe bozuk çıktı, ürün resmen sahte ve çakmaydı...sitelerinde yazan telefonu aradım açan bayana durumu izah ettim ürünü geri gönderiyorum paramı iade edin dedim. Ayın 15 inde iade edeceklerini ve hesap numaramı istedi. İade yapılmadı tabiki. 2 aydır hala paramı iade edecekler son 10 gündür verdikleri telefonlarda kapalı. Faturada ve irsaliyede yazan firma telefonunu arıyorum sıradan vatandaşın evi çıkıyor.İnternet sitelerine bakıyorum site kapatılmış.
  • Urunmarketi.com - Etkisiz Sigara Bırakma Ürüü! Arif Ç. | 12 Nisan 2013 09:00 Televizyonda bedava sigarayı bırakma ürünü veriyoruz diyorlar. sipariş verirken de 30 lira gibi bir kargo parası ve kdv bedeli istiyorlar. olabilir dedim ve ürünü aldım. televizyonda gösterdikleri ürünle (DUMAN) gönderdikleri ürün aynı değil. bıktım tozu gibi bir şey göndermişler. Ürünün üzerinde günde 3-4 defadan fazla kullanmayın yazıyor. reklamında ise canınız günde kaç sefer sigara içmek isterse kullanabilirsiniz. istersen 15 defa olsun yinede sıkıntı olmaz diyorlar. iade ederken de size bedava verdik ürünü alamayız diyorlar. Müşteri temsilcisinin hala bana dönüş yapmasını bekliyorum.
  • Firsatcii.net - Yanlış Ürün Hala Değiştirmedi! ömer Faruk G. | 13 Nisan 2013 15:40 Elektronik sigara aldım yanlış göndermişler. Bende ürünü geri yolladım değişmesi için fakat bir haftayı geçti hala göndermediler. Arıyorum ilgilenmiyorlar, sallıyorlar beni bugün gelir yarın gelir diye. Ben ürünün bana istediğim gibi gönderilmesini veya paramın iadesini istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Elektroniksigarashop.com - bu siteden alış veriş yapmayın ce6 tank ve 2.4 atomizer kafası sipariş ettim bide 650 amper paslanmaz celik batarya vie 3 adet hangsen likit sipariş ettim ce6 tank ve batarya aslan shop ürünü lazerle çizilmiş logo lar var cihaz güzel sorunsuz yanlız gelen likitleri görseniz şoka girersiniz 9 mg lik red malbora 9mg hansen dedim pal mal tütün hangsen 9mg ve ry4 hangsen 0 mg dedim gelen liktiler sipraşimdekilerle alaksı bile yok gelenler parmal 24 mg e-lquid ve evergreen maxboro 9mg ve flovart ry4 9mg ve bunlar cakmanında cakması likitler ALLAH BELASINI VERSİN ALMAZ OLAYDIM İÇİLECEK GİBİ DEİL ayrıca atomizer bobin kafası 2.4 ohm demiştim gitmiş 1.8 ohm göndermiş olacak gibi deil yurt dışından gumruk sorunu var diye almıyorum varsa güvenilir düzgün iş yapan site likit konusunda verebilriseniz orjinal dekang alıcam varsa vg bazlı olanlardan
  • Heristedigin.com - Bozuk Ürün! Raşit K. | 03 Nisan 2013 09:30 Kampanyalı olarak aldığım 2li elektronik sigaranın birtanesi aldığımın ertesi günü bozuldu yani tek sigaraya o fiyatı vermiş oldum ayrıca satın alırken kargo ücreti görünmüyor kapınıza geldiğinde ürün sizden 8 lira kargo ücreti talep ediyorlar yanıltıcı bilgilendirme yapılıyor 5 likit diye yazdıkları likitlerin hepside aromalı. İnsanları yanıltmayın bozuk ürünü gönderemiyorum çünkü onunda gidiş geliş kargo ücretini benden talep ediyorlar bir dahada hiçbirşey almam.
  • Heristedigin.com - Bozuk Elektronik Sigara Gönderdiler! Perihan A. | 21 Mart 2013 15:50 Bende bu her istediğin adlı siteden elektronik sigara aldım bozuk mal yolladılar ve tekrar geri yolladım bu seferde başka model bozuk ürün yolladılar ve şuan çöpe atacağım bu bozuk ürünü çünkü gidin istediğiniz yere şikayet edin deyip telefonu yüzüme kapattı. Ödediğim kargo paraları da aldığım üründen pahalıya mal oldu bana helal etmiyorum paramı.
  • Aktartoptan.com - Elektronik Sigaramı Göndermiyor! şaban T. | 23 Mart 2013 14:50 Aktartoptan.com internet sitesi havale göndermeme rağmen elektronik sigaramı göndermiyor. Biraz araştırdım adamlar uzun süredir bu şekilde yapıyormuş. Bu kadar şikayet ve savcılık dilekçesine rağmen nasıl oluyor da bu paraları rahatlıkla çekip aramızda dolaşabiliyorlar anlamak mümkün değil. Tamam bizde suçluyuz da bunların hiç mi suçu yok be kardeşim?
  • Hepfirsathepfirsat.com - Telefonlara Cevap Veren Yok! Ahmet E. | 22 Mart 2013 15:50 Hepfirsathepfirsat.com sitesinden 2 adet elektronik sigara aldım. 1 ay olmadan ikiside çalışmaz hale geldi. Defalarca telefonlarını aradım, mail yazdım ancak dönen olmadı.Bu kadar ilgisiz bir firma olduğu apaçık ortada.Bankayı arayarak kredi kartımı değiştirdim. Etrafta bu kadar kredi kartı mağduru varken birde ben olmak istemiyorum.
  • Butekfirsat.com - Elektronik Sigaranın Eksik Parçası ve Faturada Ürün İsmi Farklı! Barış E. | 27 Mart 2013 11:10 19.03.2013 de Kampanyalı olarak sattıkları Elektronik Sigara satın aldım. Ürün ertesi gün geldi ancak içinden sitelerinde taahhüt ettikleri hediye likit çıkmadı. Bu konuda kendilerine mail attım ve ürünün gelmediğini göndermelerini istedim. Sonradan bir baktım ki Bana gönderdikleri Faturada alakasız bir ürün ismi yazıyor. Ayrıca ürün ismi ile insanları yanıltıyorlar. EGO isimli ürünü EGQ olarak satıyorlar ve büyük ihtimalle çin malı bir ürün. Ancak bu ürünü Alman malı olarak satıyorlar. Son olarak 23.03.2013 de aradım ve bir bayan ilgilenmeden arıza formunu gün içerisinde göndeririz onu yazıp ürünü gönderin bakalım dedi ve bu güne kadar hala form yada likit gelmedi.
  • Cokindirim.com - Bir Sene Önce İade Ettiğim Malın Parasını Alamadım! F.nurcihan S. | 02 Nisan 2013 14:40 Bir sene önce elektronik sigara almıştım. Arızalı çıktı hemen iade ettim yenisi ile değiştireceklerini söylediler sonra malın gelmediğini söylediler paramı istedim defalarca mail çektim muhasebeye bildirdiklerini söylediler beni arayacaklarını söylediler hala paramı almadım arayanda olmadı lütfen yardım edin yazık değil mi bizlere ben emekli bir insanım kendilerine inanıp sipariş verdim neden paramı ödemiyorlar?
  • fiyathan.com - fiyathan.com adlı siteden bir hafta önce c9 marka bir elektronik sigara kapıda ödeme şeklinde aldım. Ürün 180 tl ye iki günde ulaştı. Ama içinde hem bir aparatı eksik hemde en alt modeli c4 olarak elime ulaştı. Ve ürün arızalı …Ürün içerisinde ne bir adres nede bir fatura var . sitede olan iki cep telefonundan başka hiçbirşey yok .. arıyorum kargoyla gönderdim yenisi gelince kargoya elinizdeki ürünü verirsiniz dediler ama 8 gün geçti. Ne gelen ürün var nede telefona çıkan birisi. Bu site Google arama motorunda en üst sıralarda . ürünü iade edeceğim bir adres vermektende sakınıyorlar…kısacası dolandırıldım.
Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.