BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Ovale Elektronik Sigaralarının Öncül Modelleri

4
Jul

Ovale elektronik sigaraları arasında en tutulan klasik e-sigara modelleri eGo-T, elips ve Mini-T modelleridir. Bu üç elektronik sigara modeli kendi segmentlerinde belirleyici rol oynamıştır ve esigara sektöründe birer mihenk taşı olma özelliği taşımaktadır. Bu Ovale e-sigara modellerini satırbaşlarıyla anlatmak ve aktarmak istedik çünkü Ovale’nin bugün global ve güvenilir bir e-sigara markasına dönüşmesi bu üç esigara modeliyle mümkün olmuştur.

Elektronik Sigara 1: eGo-T

eGo-T’yi piyasaya sürdüğümüz 2010 yılından beri bu e-sigara modeli dünyada en çok satan elektronik sigara ünvanını ele geçirmiştir ve esigaranın tabana yayılması açısından çok etkili olmuştur. Rahatça e-likit doldurulabilen kartuş dahil yalnızca 3 parçadan oluşan eGo-T bir e-sigara olarak olağanüstü kalibre bir modeldir çünkü 650mAh’lık pili ve özel eGo buharlaştırıcısı sayesinde her elektronik sigara likitini sorunsuzca buhara çevirir ve 7 saat kadar hiç şarj etmeden kullanma imkanı sunar.

Elektronik Sigara 2: elips

İnsanların e-sigaraya bakışını değiştiren elips’in tasarım harikası kartuşu bir paket sigaraya eşit miktarda e-sigara likiti alabilmektedir. Esigara segmentine göre en güçlü pillerden birine sahip olan elips'in 350mAh'lık pili de şarja gerek duymadan size 3-4 saat kadar aralıksız elektronik sigara keyfi sunmaktadır. elips o kadar üstün teknolojiyle donatılan bir e-sigaradır ki şarj olurken bile kullanım imkanı vermektedir. Estetiği ve teknolojiyi böylesine başarılı harmanlayan başka bir elektronik sigara kesinlikle yok!

Elektronik Sigara 3: Mini-T

Ovale'nin Mini-T modeli, minimalist elektronik sigara alanında muhteşem bir geçiş, bir kilometre taşını ifade eder. Dünya çapında büyük ilgi uyandıran 510 esigara serisinin devamı olarak revize edilen Mini-T kartuşlarında fitil yoktur, doldurması aşırı kolaylaşmıştır. Kendi e-sigara kategorisini domine edecek şekilde tasarlanan Mini-T’nin otomatik pili ile buharlaştırıcıyı çalıştırmak için herhangi bir düğmeye basmanız gerekmez. Nefese duyarlı bir elektronik sigara olarak her nefes çektiğinizde pildeki sensörler devreye girer ve buharlaştırıcıyı çalıştırmaya başlar. Mini-T tüy gibidir, normal sigara boyutlarındadır ve parmaklara tam oturan yapısıyla her açıdan e-sigaranın feriştahıdır!

eGo-T, elips ya da Mini-T farketmez. Hangi modeli seçerseniz seçin hem aklınız hem cebiniz rahat edecek, daha sağlıklı bir yaşamınız olacak. Gelin bugün hayatınıza bembeyaz bir sayfa açın, yepyeni bir başlangıç yapın. Gelin bugün Ovale ile tanışın çünkü Ovale demek sağlık, kalite ve güven demektir!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.