BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Sigara Bırakma Hattı Elektronik Sigara Önermeli

11
Sep

Yeni bir gün, yepyeni bir yazı; birkaç zamandır elektronik sigara ile ilgili farklı açıdan bir yazı yazmak istiyorduk. Sigara Bırakma Hattı ve bu hattın nikotin bandı ve nikotin sakızı gibi e-sigara da tavsiye etmesi gerektiği aslında aşikar ama sözkonusu olan elektronik sigara ise nedense çarklar biraz yavaşlayabiliyor. Elektronik sigara ile sigarayı bırakmak çok kolay olduğu için Sigara Bırakma Hattı nasıl sigara bıraktırma hapı öneriyorsa neden elektronik sigara da önermesin?

SİGARA BIRAKMA HATTI TİCARİLEŞTİ Mİ?

Sigara Bırakma Hattı bırakın esigara tavsiyesinde bulunmayı, arayan kişilere sigara bıraktırma hapı gibi ürünler pazarlıyor deniliyor. Aslında Sigara Bırakma Hattı arandığında insanın karşısına “sigara bırakma hapı için bire”, “elektronik sigara için ikiye”, vb. seçenekler çıkmalı. Elektronik sigara ve elektronik sigara likiti bazı kişiler için en iyi sigara bırakma yöntemi olduğu için insanlara elektronik sigara hakkında ne kadar özgürlük verilirse iyidir.

Son zamanlarda çıkan araştırma sonuçları elektronik sigara ile sigara bırakmanın nikotin bandına göre çok daha etkili bir yöntem olduğu ortaya koymuşken Sağlık Bakanlığı Sigara Bırakma Hattı kurumsal organizasyonunu biraz değiştirerek toplumumuza e-sigara desteği verse mükemmel olur – ki aldığımız bilgilere göre bazı polikliniklerde elektronik sigara tavsiye eden doktorlar varmış. Böyle bir altyapı da hazır varken elektronik sigara toplum tabanına rahatça yayılabilir ve daha çok insan sigarayı bırakabilir.

ALO 171? BİR ELİPS BİR SIFIRLIK AVANA LÜTFEN

“Alo, Sigara Bırakma Hattı mı? Hah, ben sigarayı bırakmak istiyorum ama elektronik sigara ile ilgileniyorum. Bana bir Ovale elips ve Avana likit gönderebilir misiniz lütfen?”. Gün geçtikçe Türkiye elektronik sigara hakkında daha da bilinçleniyor o yüzden üstteki gibi olmasa da esigara ve elektronik sigara likiti temin etmek yavaş yavaş kolaylaşacak ve elektronik sigara her an elinizin altında olabilecek.

Elektronik sigara zararlı diyenleri de anladığımızda bütün taşlar yerine oturacak. Hayır, elektronik sigara neye göre zararlı diyorlar ki? Evet, elektronik sigara farz-ı misal bir patatese oranla oldukça zararlı ama elektronik sigara normal sigaraya göre daha zararlı nasıl denilebilir? Tamam, nasıl denilebildiğini biliyoruz ama yine tütün ve ilaç kartellerinin e-sigara savaşı yüzünden insanlar elektronik sigara hakkında dezenformasyon kampanyasına tutulmamalı diye düşünüyoruz.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.