BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Çanakkale Civarında Çok Talep Görüyor

25
Dec

Yakın bir tarihte Çanakkale’deydim; gördüğüm kadarıyla elektronik sigara Çanakkale bölgesinde oldukça kullanılıyor. Sigara bırakma sektöründe çalışan bizler için bu çok pozitif bir gelişme, çünkü elektronik sigara Çanakkale dahil kuzey Ege’de yayıldıkça yayılıyor ve daha çok insan sigarayı bırakma şansını yakalıyor.

Çanakkale’de Elektronik Sigara Kullanımı

Çanakkale sokaklarında elektronik sigara kullanan insanlar hiç de az değil. Elektronik sigara Çanakkale ekseninde eGo modelinden ilerliyor – fazla minimal ya da MOD e sigara görmedim. Elektronik sigara Çanakkale sokaklarında yerini almış ve bırakacağa da benzemiyor. Bu şehrin tiryakisi meşhur olurmuş dediler ama bilmiyorum ne derece doğru…sonuç itibarıyla elektronik sigara Çanakkale tiryakilerinin kullanabileceği en iyi sigara bırakma yöntemidir ve ne kadar tütüne aşık olsa da her tiryaki sigarayı bırakmak ister.

Elektronik sigara Çanakkale tabanına iyiden iyiye yayılmaya başlamış olsa da eğri oturup doğru konuşmak gerek: Çanakkale’de e-sigara kullanan taksici görmedim ama o günler de gelecek çünkü elektronik sigara Çanakkale olsun başka bir coğrafya olsun halk tarafından ilgi gördükçe daha da yayılacaktır. Elektronik sigara ile sigaradan kurtulmanın ne kadar kolay olduğun anlaşılacaktır – bu teknoloji iddia edildiği kadar kötü olsaydı elektronik sigara Çanakkale civarında bu kadar ilerleme kaydedebilir miydi?

Sokağın Nabzı

Ne ilginçtir ki insanlar Çanakkale’de elektronik sigara için peşinen yargıda bulunmuyorlar – ve bu gerçekten çok hoşumuza gitti. Sokakta insanlarla biraz sohbet edince elektronik sigara Çanakkale için niçin bu kadar çekici bir sigara bırakma yöntemi anında belli oluyor çünkü Çanakkale’deki genel hissiyat şöyle: Esigara tütün sigarasından daha kötü olamaz. Kullanılan terminoloji de enteresan – bazı buharcılar esigara yerine elektrikli sigara ve buhar sigarası gibi isimler kullanıyor.

Elektronik sigara Çanakkale ya da herhangi bir coğrafyadan bağımsız olarak birçok insan için en iyi sigara bırakma yöntemi olduğunu kanıtlamıştır. Sigarayı bırakırken oluşan nikotin ihtiyacı ve el alışkanlığını tatmin eden mükemmel bir üründür – hem nikotin hem psikolojik ihtiyaçlarınızı karşılayan başka bir sigara bırakma ürünü biz bilmiyoruz. Elektronik sigara Çanakkale için de iyi, Türkiye için de!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.