BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Araştırmaları

6
Nov

“Merhaba dünyalı, ben elektronik sigara”. OVALE elektronik sigara markası olarak dünyanın çeşitli ülkelerinde elektronik sigara ve e-sigara likitlerimizin ticaretini yapan birçok değişik işinsanı var. Tabiatıyla bu arkadaşlarımız zaman zaman OVALE elektronik sigara üzerine video çekerler/üretirler. Aşağıdaki uzaylı OVALE elektronik sigara videosu da bu kategoriye girmektedir (şahsen sigara bırakma ürünleri reklamları arasında OVALE'nin en sevdiğim elektronik sigara videolarından biridir).

SİGARAYI BIRAKMAK İÇİN EN İYİ YÖNTEM

Esigara. Evet, sigarayı bırakmak için en iyi yöntem elektronik sigara kullanmaktır. Southampton ve Catania Üniversiteleri’nin ortak yürüttükleri ve 11/10/2011 tarihinden yayımladıkları araştırma sonuçlarına göre elektronik sigara ve elektronik sigara likitleri ile sigarayı bırakmanın çok daha etkili olduğu ifade edilmiştir. Araştırma özetinde “elektronik sigara kullanılması birçok insanın hayatının kurtulması anlamına gelmektedir” denilmiştir.

Bir başka elektronik sigara araştırması ise yine 2011 yılında Boston Üniversitesi Halk Sağlığı Departmanı tarafından yürütülen ve Amerikan Önleyici Tıp Jurnali’nde yayımlanan e-sigara araştırmasıdır:

"...Araştırmaya katılan insanların %31"i elektronik sigara içmeye başladıktan 6 ay sonra sigarayı bıraktı...Nikotin bandı ve nikotin sakızı gibi yollarla 6 ay sonunda sigara bırakma oranları ise %12 ve %18 arasında değişmektedir.” – İşte demin elektronik sigara en etkili sigara bırakma yöntemidir dediğimizde bu araştırmaya atıfta bulunuyorduk.

"...Sigara bağımlılığında nikotinin oynadığı rol iyi biliniyor ama sigara bağımlılığın insanda yarattığı davranış değişiklikleri oldukça az irdelenmiştir. Elektronik sigara, insanda tütün sigarası içiyormuş giri bir etki yaratarak - el alışkanlığını tatmin ettiği için - sigara bırakma konusunda etkin bir metot gibi görünmektedir..."

SİGARAYI BIRAKMAK İSTİYORUM DİYENLER

Esigara tütün sigarasına oranla çok daha sağlıklıdır; eğer sigarayı bırakmak için ne yapmalıyım diyorsanız hiç durmayın elektronik sigara deneyin. Elektronik sigara sadece size fayda sağlamaz, pasif içicilik yaratmadığı için sevdiklerinizi de tehlikeye sokmamış olursunuz.

Elektronik sigara kullanmanın finansal açıdan yararları da malum – hele hele Türkiye gibi bir ülkede e-sigara kullanmaya başlamak yapılabilecek en akıllı hareketlerden biridir. Sonuçta elektronik sigara ile herkes daha sağlıklı olur, cebinizde de ciddi paralar kalır…cidden ama, daha ne olsun?

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.