BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Esigara

14
Jan

Arada bir bilgi tazelemek adına esigara nedir, nasıl çalışır gibi konuları tekrar ele almak çok faydalıdır. Bu şekilde esigara fenomeniyle yeni tanışan arkadaşlara da yararımız dokunur ve yalnızca elektronik sigara ile ilgili belli konulara odaklanmamış oluruz.

Sigara yerine ne içilebilir?

Bizce esigara ile ilgili her şeyden önce söylenecek ilk şey,elektronik sigaranın sigara yerine alternatif olarak kullanıldığıdır. Esigara temel olarak üç kısımdan oluşur – buharlaştırıcı (atomizer), pil (batarya) ve kartuş (likit haznesi). Esigara, sigara bırakma yöntemleri arasında o kadar üstün başarı sağlayan bir teknolojidir ki üniversitelerin araştırma ekipleri bu konuyla ilgili bilimsel araştırmalar yaparak esigara ile ilgili şu sonuca varmışlardır: Esigara, tütün sigarasına göre çok daha sağlıklıdır ve diğer sigara bırakma ürünleri ve sigara bırakma yöntemlerine kıyasla çok daha başarılı sonuçlar vermektedir.

Türkiye’de ve dünyada giderek hız kazanan elektronik sigara hareketi iyice yaygınlaşmış, kıtadan kıtaya yayılarak sigaradan kurtulmak istiyorum diyen tiryakilere sigaraya alternatif iyi bir seçenek oluşturmuştur. Dünyada esigara ile sigarayı bırakan sayısız insan bulunmaktadır – elektronik sigara ile sigarayı bırakmak mümkün olmasaydı bunca insan esigara kullanıyor olmazdı. Esigara, sigarayı bırakmak konusunda oldukça işe yaradığı için tercih edilen bir sigara bırakma ürünüdür.

Sigaranın yerine ne koyabilirim?

İlginçtir ki dünyada bugün 10-15 yıldır sadece esigara kullanan milyonlarca kişi olmasına rağmen hala esigaranın zararları diye haber yapılıyor. Esigara, zararları ele alındığında sigara ile karşılaştırılamaz bile; elektronik sigara tütün sigarası gibi sigara katranı ve karbonmonoksit (CO) içermez – ki bu maddeler sigarada bulunan zararlı maddeler açısından en kanserojen maddelerdir. Esigara kullanmak çok kolaydır. Yeni başlayanlar normalde en az parçası olan esigara modellerini tercih eder.

Elektronik sigara kullanmak, zamanla kendinizi geliştirdiğiniz bir alandır. Zaman içinde daha fazla parçası olan elektronik sigara modellerine geçmek normaldir ama ilk zamanlarda az parçası olan elektronik sigara modelleriyle başlamak gerekir. Elektronik sigarayla sigarayı bırakanlar iki ana grupta toplanabilir:

  • Sigarayı bıraktıktan sonra basit ama kalitesi ve buhar randımanı yüksek elektronik sigara modelleri kullanmaya devam edenler.
  • MOD elektronik sigara denilen ve birçok özelliği kişiselleştirilebilen elektronik sigara modellerine geçiş yapanlar.
Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.