BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

E Sigara Hakkında

6
Feb

Elektronik sigara global bir realiteye dönüşeli çok oldu, e sigara hakkında ilk diyeceğimiz kesinlikle bu olur. E sigara hakkında ne yazarsak yazalım, olaya uluslararası bir pencereden bakmamız gerekiyor çünkü Türkiye’deki elektronik sigara durumu yurtdışındaki gelişmelerden bağımsız değildir.

İnkar Politikası

Türkiye ve dünyada e sigara hakkında müthiş bir kamuoyu oluşmuş, milyonlarca insan elektronik sigarayla sigarayı bırakmıştır. E sigara hakkında kim ne derse desin, insanların kişisel tecrübelerine bakınca gerçekler gayet net anlaşılmaktadır. Bazı ülkeler e sigara hakkında bilimsel verileri kabul edip buna göre yasalar üretirken, bazı ülkeler inkar politikası güdüyor ve e sigara hakkında herşeyi yasaklıyor.

Türkiye’de bir elektronik sigara gerçeği vardır. Aksi davranmak hem devlete vergi gelirleri açısından zarar vermektedir, hem de bireysel bazda vatandaş için kötü sonuçlar doğurmaktadır. E sigara hakkında bugün inkar edilen herşey zamanla kabul edilecektir diye düşünüyoruz çünkü elektronik sigara kullanımı sayısız insanın hayatını kurtaracaktır diyen birçok bilimadamı bulunmaktadır. Google’da şöyle bir gezindiğinizde Türkiye ve dünyada e sigara hakkında bütün gerçeklikleri görebilirsiniz.

  • Elektronik sigara hem devlet, hem insan için yararlıdır.
  • Elektronik sigara fiziksel ve finansal açıdan daha sağlıklıdır.
  • Elektronik sigara pasif içiciliği ortadan kaldırır ve sigaraya oranla daha çevrecidir.

Okurken Dikkat

E sigara hakkında bu kadar bilimsel ve pratik bilgiler varken niye bazı ülkeler bu teknolojiyi yasaklama yoluna gidiyor? Neticede elektronik sigarayla sigarayı bırakmak en iyi sonuç veren sigara bırakma yöntemidir diyen araştırmalar bulunmaktadır. E sigara hakkında – özellikle yasaklar ekseninde – sorular sorulacağı zaman üzerinde durulması gereken en büyük olgu bellidir: elektronik sigara bazı çıkar çevrelerini rahatsız etmektedir.

Bu olgu, şirketlerin karlılığı ile birebir bağlantılıdır. Uluslararası sigara ve ilaç şirketleri e sigara hakkında bilgi kirliliği yaratarak sizi elektronik sigara teknolojisinden uzak tutmak istiyorlar. Niye? Çünkü siz e-sigara kullandığınızda tütün şirketleri sigara satışından para kaybediyor, ilaç şirketleri de sigaranın sebep olduğu hastalıklar yüzünden artık size ilaç satamaz duruma geliyor. Esigara hakkında bilinçli oluşturulan bu ortam içerisinde e sigara hakkında olur olmaz haberler yapılıyor ve gerçekler saptırılıyor. Siz siz olun, e sigara hakkında yazılan her şeye inanmayın.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.