BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Otomatik Bataryalı Elektronik Sigaralar

26
Jul

Bilindiği gibi elektronik sigara parçaları modelden modele, markadan markaya değişkenlik gösterir. Elektronik sigara bataryaları da kendi aralarında otomatik e-sigara bataryası ve mekanik elektronik sigara bataryası olmak üzere iki sınıfa ayrılır. Size otomatik elektronik sigara bataryaları hakkında bilgi vererek “hangi elektronik sigara daha iyi” sorusuna cevap vermeye çalışacağız.

BATARYA TİPLERİ

Herşeyden önce elektronik sigara bataryası nedir, ne işe yarar onu belirtmek istiyoruz. Bataryası, elektronik sigara likitinin buharlaştırılması için gereken enerjiyi sağlayan elektronik sigara parçasıdır. Birçok değişik tip, boy ve güç özelliği olan batarya bulunur ama hepsinin asal görevi elektronik sigara atomizerine enerji göndererek elektronik sigara likidini buharlaştırmaktır. Tecrübeli elektronik sigara kullanıcılarının bildiği gibi bazı bataryalar düğmeli olur; bu elektronik sigara bataryaları mekanik bataryadır ve düğmesine basarak çalıştırılır. Mekanik elektronik sigara bataryasının enerji akımı yaratması için bataryanın üstündeki düğmeye basmak gerekir.

Madalyonun diğer yüzünde ise otomatik esigara bataryası bulunmaktadır. Otomatik batarya ise çalışmak için düğmeye ihtiyaç duymaz. Elektronik sigara atomizeri için gerekli enerji hiçbir mekanik sisteme gerek olmadan çalışır. Otomatik e-sigara bataryasının çalışma prensibi şöyledir: Nefes çekildiğinde cihazın içindeki sensörler kendiliğinden devreye girer. Yani otomatik bataryalı e-sigara modelleri çektiğiniz nefese duyarlıdır. Siz nefes çekince hassas algılayıcılar sayesinde batarya çalışmaya başlar ve elektronik sigara likitini buharlaştırır.

OTOMATİK BATARYA AVANTAJLARI

Otomatik bataryalı elektronik sigara modelleri genellikle minimal elektronik sigara denilen, gerçek sigaraya benzeyen modellerdir. Otomatik bataryalı elektronik sigara modelleri kullanım açısından gerçek sigaraya çok benzer ve sigarayı bırakmak için biçilmiş kaftandır. Otomatik bataryalı modeller normal sigara gibi parmaklar arasında tutulabilir. Otomatik bataryalı elektronik sigara boyutları normal sigara kadar olduğu için bu tür modeller her açıdan en gerçekçi sigara keyfini yaşatır.

Şimdi isterseniz Ovale Türkiye olarak size sunduğumuz otomatik bataryalı modellere yakından bakalım. Ovale elektronik sigara ailesinde otomatik bataryalı iki tür esigara bulunmaktadır; Mini-T ve emini. Normal sigara boyutunda otomatik bataryalı elektronik sigara arıyorsanız size Mini-T ve emini modellerini önerebiliriz. İkisi de son derece hafiftir, en son teknolojiyle donatılmıştır ve buhar üretiminde kusursuz bir performans verir. İkisi de minimal modeller arasında rakiplerine tur bindiren kalite ve tasarımıyla tartışılmaz bir üstünlüğe sahiptir. Hangi elektronik sigara modelini seçerseniz seçin, otomatik bataryalı elektronik sigara düşünüyorsanız kesinlikle doğru yerdesiniz!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.