BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Sigarayı Bırakmak İstiyorum!

15
Nov

Tekrar söyleyin; “sigarayı bırakmak istiyorum!” Bu cümleyi sonunda ünlem olacak şekilde kurmak da çok önemli çünkü sigarayı bırakmak için dua etmek yeterli olsaydı…gerçekten de sigarayı bırakmanın kolay yolu kendini inandırmaktır – ondan sonrası basittir çünkü. Sigarasız hayat da gayet güzel yaşanıyor, hiç merak etmeyin.

SİGARAYI BIRAKMANIN KOLAY YOLU

Sigaradan kurtulmanın yolları arasından seçebileceğiniz bize göre en iyi sigara bırakma yöntemi elektronik sigaradır. Sigara illetinden kurtulmak için her şeyden önce olayı kafanızda bitirmeniz gerekiyor tabii. Bunu yapmak da o kadar zor değil aslında – sigaranın sebep olduğu hastalıklar düşünülünce, sigaranın neden olduğu kanserler gözönünde bulundurulunca hemen sigarayı bırakasınız gelmiyor mu?

Akciğer kanseri olan birinin akciğer resimlerini gördükçe, sigara katranı ve karbonmonoksit (CO) insana nasıl veriyor gördükçe insanın sigarayı bırakmak için iradesi kuvvetleniyor desek yanlış olmaz. Elektronik sigara, “sigarayı bırakmak için ne yapmalıyım” soru cümlesine verilebilecek en doğru cevaplardan biri diye düşünüyoruz çünkü nikotin bandı, nikotin sakızı, sigara bırakma hattı ve sigara bırakma ilacı gibi sigarayı bırakma yolları maalesef birçok kişi için ezici bir hüsranla sonuçlanıyor.

SİGARAYI BIRAKMAK İÇİN ÖNERİLER

    1. Komik gelebilir ama “sigarayı bırakmak istiyorum” deyin ve buna inanın.

    2. Sigarayı bırakmak için kendinize bir tarih belirleyin.

    3. Kendinize “Sigarayı Bırakırken Yapılması Gerekenler” listesi oluşturun.

Sigarayı bırakmak için ilk etapta yapılması gerekenler bunlar. Bunların dışında sigarayı bıraktıktan sonra hayatınızdaki olumlu değişmeleri fark edin. Fark edin derken sigarayı bıraktıktan sonra genel halinizi aklınızdan geçirin. Sigarayı bırakmak kaç gün sürer dersiniz? 5 gün? 5 hafta? Sigarayı bırakmak ne kadar sürer ise sürsün inanın buna değer, bunu siz de biliyorsunuz.

Sigara bırakma adımları teker teker atıldıktan sonra, siz motivasyonunuzu kaybetmedikten sonra sigara kolay nasıl bırakılır bunu dert etmenize gerek kalmaz çünkü bir tökezlersiniz, iki tökezlersiniz ama üçüncüsünde sigarayı nasıl bırakırsın inanamazsınız. Yeter ki demoralize olmayın. Yeter ki sigarayı bırakmak istiyorum demeye devam edin ve sigarayı bırakmak için oluşturduğunuz listenize sadık kalın ve kendinize %100 sigarasız hayat hedefini tutturana kadar durmayın, bu süre içinde sigaradan kurtulma yolları ile ilgili araştırmalar yapmaya devam edin.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.