BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Hangi Elektronik Sigara Daha İyi?

5
Feb

Hangi elektronik sigara daha iyi sorusunun yanıtı kişiden kişiye değişse de, herkesin bazı temel tercihleri mutlaka vardır. Birine sence hangi elektronik sigara daha iyi diye bir soru yönelttiğinizde bazısı genel olarak marka üzerinde gidip OVALE der, bazısı doğrudan elips-C gibi model ismi verir, bazısı da otomatik elektronik sigara gibi elektronik sigara bataryası üstünden cevap verir. Soruyu hangi elektronik sigara daha iyi şeklinde kurgulamak yerine kimler için hangi elektronik sigara daha iyi şeklinde ifade etmek daha doğrudur.

Hangi Elektronik Sigarayı Almalıyım?

Peki sizce? Model olarak hangi elektronik sigara daha iyi dersiniz? elips-C mi? eVic mi? Yoksa ölümsüz klasiklerden olan eGo-T mi? Belki biraz önce dediğimiz gibi otomatik batarya özelliği sizin için en önemli faktördür, bu yüzden hangi elektronik sigara daha iyi sorusu sizin için emini ya da Mini-T anlamına geliyordur. Elektronik sigara almak istiyorsanız, bu soruyu bu yüzden soruyorsanız (hangi elektronik sigara daha iyi) her şeyden önce elektronik sigara kullanımı hakkında ne kadar tecrübeye sahip olduğunuzu bilmek gerekir.

Yeni elektronik sigara kullanmaya başlayacak birine gidip eVic daha iyidir demek yanlış olacaktır. Aynı şekilde yıllarca elektronik sigara kullanmış biri hangi elektronik sigara daha iyi diye sorduğunda eGo-T demek de olmaz. Damara göre şerbet vermek gerekir; elektronik sigara kullanmaya yeni başlayacaklar mutlaka az parçalı bir model seçmelidir. Bu arkadaşlar hangi elektronik sigara daha iyi diye sorduğunda otomatik bataryalı elektronik sigara modellerinden Mini-T ya da emini deriz. Düğmeli (manuel) bataryalı modellerden ise eGo-T. Üçü de yeni başlayanlar için idealdir.

Tecrübe ve Tercihler Önemlidir

Hangi elektronik sigara daha iyi sorusunun yanıtı kişisel tercih ve tecrübeyle ilgili olduğu için kesinlikle soruyu “benim için hangi elektronik sigara daha iyi olur” şeklinde kurgulamak gerekir, yoksa normalde gayet iyi olan bir cihaz alırsınız ama o cihaz sizin kişisel durumunuz için en uygun model olmayabilir. Hangi elektronik sigara daha iyi merak ediyorsanız önce bireysel bir değerlendirme yapmanızı öneririz. Böylece kendiniz için en doğru modeli belirler, sigara bırakma süreci boyunca oldukça rahat edersiniz.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.