BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara Isparta İçin Çözüm Oldu

9
Dec

Sigara bırakma ürünleri için belli coğrafyalarda belli preferanslar oluşmuş durumda; elektronik sigara Isparta halkının en çok tercih ettiği sigara bırakma teknolojisi olarak öne çıkmaktadır. Elektronik sigara Isparta civarında çok tutunmakla kalmamış, Antalya ve Burdur gibi çevre illerde de ciddi ilerleme kaydetmiştir.

Sigarayı bırakmak istiyorum…

Farketmişsinizdir, belli bir zamandır şehir şehir elektronik sigara kullanımı hakkında yazılar yazıyoruz. Her şeyde olduğu gibi elektronik sigara kullanımı da bazen yüksek, bazen düşük gerçekleşebiliyor. Kullanım açısından elektronik sigara Isparta ilinde yüksek gerçekleşiyor ama motivasyonumuz Türkiye çapında sigaraya son vermek olduğu için neden elektronik sigara bazı yerlerde daha çok, neden bazı yerlerde daha az kullanılıyor merak ederiz.

Türkiye’de sigara öksürüğü, kanser riski ve sigaranın neden olduğu hastalıklar yüzünden her gün yataktan “sigarayı bırakmak istiyorum” diyerek kalkan kaç kişi vardır? Yüzbinlerce…hatta milyonlarca bile olabilir. Sigara dumanındaki zararlı gazlar gözönünde bulundurulduğunda insanların sigaradan kurtulmak için bunca çaba sarfetmeleri düşünüldüğünde üzücü bir durum çünkü elektronik sigara ile sigarayı bırakmak çocuk oyuncağı!

Sigarayı bırakmak için…

Sigarayı bırakmak için ne yapmalı? Nikotin bandı mı, sigara bırakma hattı mı? Yoksa elektronik sigara mı? Kısa bir karşılaştırma yaparsak:

    1. Elektronik sigara kullanmak, sigara bırakma ilaçları gibi kalp krizi riski taşımaz.
    2. Elektronik sigara, diğer sigara bırakma ürünleri arasında hem nikotin, hem el alışkanlığı ihtiyacını karşılayan tek üründür.
    3. Elektronik sigara fiyatları o kadar uygundur ki normal sigara kıyasla birkaç ay için binlerce TL kurtarabilirsiniz.
    4. Elektronik sigara likiti buharında karbonmonoksit veya katran yoktur – ki bu iki madde, sigara dumanında bulunan en kanserojen maddelerdir.
    5. Elektronik sigara kullanmak çok kolaydır – cep telefonu kullanan herkes kullanabilir.

Meyva veren ağaç taşlanır derler; doğrudur. Elektronik sigara da tıpkı meyva veren bir ağaç gibi saldırı altındadır çünkü yenidir. Yeni ve etkili bir sigara bırakma yöntemi olarak diğer sigara bıraktırma ürünleri tarafında sevilmez. Ve normaldir. Elektronik sigara kullanarak sigarayı bırakanlar sayısı arttıkça bu durum değişmekte, insanlar giderek daha fazla elektronik sigara kullanmaya başlamaktadırlar. İşin asıl çarpıcı tarafı da elektronik sigara kullanarak sigarayı bırakanlar çoğunlukla temelli bırakıyor, bir daha sigara içmiyorlar.

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.