BÜLTEN ABONELİĞİ
Size zaman zaman ürün ve hizmetlerimiz hakkında işinize yarayacak haberler göndermek isteriz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bilgileriniz kesinlikle başka kişi ve/veya kurumla paylaşılmayacaktır.

Haberlerimiz

Elektronik Sigara İle Sigarayı Bırakanlar

7
Nov

Elektronik sigara ile sigarayı bırakan insanların hayata ve elektronik sigara olgusuna bambaşka baktıkları bir gerçektir. Elektronik sigara ile sigarayı bırakmak çok kolay olduğu için sigara illetinden kurtulanlar genellikle “keşke elektronik sigara ile daha önceden tanışsaydım” şeklinde hayıflanır. Kendimden biliyorum, elektronik sigara kullanmaya başlamadan önce 21 sene, günde iki paket sigara içtim ve beni kurtaran elektronik sigara oldu.

ASABİYET YOK, SİNİRLİLİK HALİ YOK!

Elektronik sigara, özellikleri bakımından sigarayı bırakmak için 10 numara bir yöntemdir; elektronik sigara likitinde bulunan (istediğiniz takdirde nikotinsiz likit de var tabii) nikotin ile tiryakinin nikotin ihtiyacı giderildiği için elektronik sigara ve e-sigara kombinasyonu ile krize girmeden, sinirlenmeden sigarayı bırakabilirsiniz. Elektronik sigara sadece nikotin ihtiyacını karşılamaz, insanın elinde oyalanacağı bir şey olur. Elektronik sigara, sigara içenlerdeki el alışkanlığını tatmin ederek sigara bırakma sürecinde sinirlilik halini de yok eder.

Esigara ile sigarayı bırakmaya çalışmak, nikotin bandı gibi sigara bırakma yöntemlerine göre daha yüksek bir başarı şansı demektir çünkü yapılan araştırmaların ortaya koyduğu üzere elektronik sigara ve elektronik sigara likiti öylesine mükemmel bir takım ki elektronik sigara kullanarak sigarayı bırakmak “Ben öldürsen sigarayı bırakamam” diyenler için bile çok kolaylaşıyor.

SİGARAYI BIRAKIRKEN KİLO DA ALMIYORSUNUZ!

Sigara bırakma macerasındaki tatsız sürprizleri minimuma indiren e-sigara yöntemi ile sigarayı bırakırken kilo da almazsınız. Bir düşünsenize, elektronik sigara ile sigarayı bırakıyorsunuz ama asabiyet yaşamıyorsunuz. Kilo da almıyorsunuz. Hatta ve hatta elektronik sigara kullanmaya başlayınca her ay cebinizde ciddi TL kalıyor! Daha teknoloji o kadar gelişmedi ama yakında dolma saran elektronik sigara modelleri de çıkar, sigarayı bırakırken size güzel bir yaprak sarması da yapabilir yani :)

Netice olarak elektronik sigara, sigarayı bırakmak için şu an dünyadaki en gelişkin sağlık teknolojisi olarak öne çıkmaktadır – nasıl çıkmasın? E-sigara ile sayısız insan sigaranın neden olduğu hastalıklar ile uğraşmak zorunda kalmıyor, elektronik sigara ile hayatlarını dolu dolu yaşıyorlar. Hem fiziksel hem parasal sağlık olarak çok daha iyi durumlara geliyorlar. Elektronik sigara bir moda değildir – e-sigara, şu an için bilinen en etkili sigara bırakma yöntemi olarak tiryakilere umut veren, sigarasız bir hayatı mümkün kılan olağanüstü bir teknolojidir!

Düşüncelerinizi aşağıya yazabilirsiniz...
Ovale Türkiye'ye Hoşgeldiniz, Burası Sizin Yeriniz!

Ovale markası birçok başarılı kuruluş gibi mütevazi bir başlangıç yaparak gösterdiğiniz teveccüh ile kıtadan kıtaya yayılmış, ondan fazla ülkede distribütörleri olan uluslararası bir firmaya dönüşerek e-sigara ile eşanlamlı hale gelmiştir. Bu kapsamlı başarının en iyi göstergesi, bize bahşettiğiniz güvendir. Bizim için paha biçilemez değerde olan güveniniz sayesinde bugün en kaliteli beyinleri işe alıyor, kılı kırk yaran AR-GE çalışmaları yürütüyor, güveninize layık olabilmek için kendimizi devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için Türkiye piyasasının özel şartlarını gözönünde bulundurmak gerektiğini de biliyoruz; bu yüzden hep yeni politikalar üretiyor, gerektiğinde varolan politikaları da revize ediyoruz.